Temu'da satılan Aula F75 orijinal mi?

• Konuyu başlatan mnms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 18.462

mnms

Hectopat
Arkadaşlar herkes konu açmış ben de orada gördüm baktım 5K'lık klavye 500 TL'ye düşmüş fakat kimse orijinal mi diye sormamış, cidden 500 TL'ye orijinal mi yolluyorlar ona göre alacağım da. Çünkü klavye ihtiyacım yok, ucuz diye ileride şu anki klavye bozulursa diye alacağım ona göre.

Bu konuda açıklamış arkadaş mail atarak.
Ürün aulanın ancak satan aulastar distribütör aulagear ve epomaker

2. Sayfa

Ürün Aula'nın ancak satan aulastar distribütör aulagear ve Epomaker.

2. sayfa.

Evet hocam bende az önce gördüm ürünler orijinalmiş Aula reklam için Temu'da ucuza satıyormuş. Umarım kaliteli gelir benimkisi daha gelmedi 1 gündür gümrük beyanı bilgileri gönderildide bekliyor bir sorun falan oldu sanırsam gümrükte.

Ürün Aula'nın ancak satan aulastar distribütör aulagear ve Epomaker.

2. sayfa.

Dediğim gibiymiş ama reklam için yapmaları çok mantıklı artık klavye vs alınca akla Aula gelir.

Dediğim gibiymiş ama reklam için yapmaları çok mantıklı artık klavye vs alınca akla Aula gelir.

Bencede hocam şahsen ben önceden böyle bir klavye markası olduğunu bilmiyordum, benim gibi bir sürü kişi öğrenip almış oldu hem de klavye cidden memnun bırakırsa ileride klavye değişecek kişiler yine Aula'ya yönelebilir bu vesile ile.

Aynen ayrıca az önce ürünün switchlerini vesaire inceledim tıpatıp aynı çakma olsa zaten switchlerden anlaşılırdı. En küçük deliğe detaya kadar leabog switchlerle aynı. Bence de mantıklı bir strateji. Gerçekten mantıklı artık Türkiyenin yarısı klavye deyince Aula akla gelicek.

Vallahi imkan olsa bi tane daha cepleyeceğim. Ayrıca attığım konudaki arkadaş para iadesi almış direkt klavye de onda kalmış. Replika ürün olsa böyle hizmet vermezler bence

Aynen ayrıca az önce ürünün switchlerini vesaire inceledim tıpatıp aynı çakma olsa zaten switchlerden anlaşılırdı. En küçük deliğe detaya kadar leabog switchlerle aynı. Bence de mantıklı bir strateji. Gerçekten mantıklı artık Türkiyenin yarısı klavye deyince Aula akla gelicek.

Vallahi imkan olsa bi tane daha cepleyeceğim. Ayrıca attığım konudaki arkadaş para iadesi almış direkt klavye de onda kalmış. Replika ürün olsa böyle hizmet vermezler bence
Bencede güzel oldu hocam bu vesile ile hepimiz ucuza iyi klavye aldık.

Bencede güzel oldu hocam bu vesile ile hepimiz ucuza iyi klavye aldık.
İmkan varsa bence 2 tane daha ceple

Hiç olmazsa satarsın.

Zaten anlayacaksın ne demek istediğimi klavye knob dışında müthiş bir klavye orijinal akkom bile kötü geldi bunun yanında. Hissiyat olarak çağ atladım. Bir de akko diyorum akko en iyi klavye üreticilerinden biri tabii zevkler de ön planda yoksa akko klavyem de çok iyi

İmkan varsa bence 2 tane daha ceple.

Hiç olmazsa satarsın.

Zaten anlayacaksın ne demek istediğimi klavye knob dışında müthiş bir klavye orijinal akkom bile kötü geldi bunun yanında. Hissiyat olarak çağ atladım. Bir de Akko diyorum Akko en iyi klavye üreticilerinden biri tabii zevkler de ön planda yoksa Akko klavyem de çok iyi.

Hocam klavye tükendi diye biliyorum bir de başka şeylerde sipariş verdim bu ay hakkım kalmadı gümrüğe takılır alırsam. :D

Hocam klavye tükendi diye biliyorum bir de başka şeylerde sipariş verdim bu ay hakkım kalmadı gümrüğe takılır alırsam. :D
Ben de öyle yapmıştım klavyeyi 288 tlye getirmiştim kuponlarla sonra 3 ürün daha ekledim 1100 tl yapmıştım. Ben de alamıcam galiba :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı