Temu'daki klavye nasıldır?

Kennyr

Hectopat
Daha fazla  

Özellikleri nasıl bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenilecek gibi bir klavye değil. Bana çok kötü gözüktü bedava verseler pişman edeceğinden eminim başka platformdan klavyelere bak.

Beğenilecek gibi bir klavye değil. Bana çok kötü gözüktü bedava verseler pişman edeceğinden eminim başka platformdan klavyelere bak.

Bende isterim güzel kardeşim başka yerlere bakmak oradan alabilirim sadece oradan alabileceğim en güzel klavye nedir sence.

Şu mouse nasıl peki

Şu mouse nasıl peki

O mouse fiyat/performans bir arkadaşımda vardı. Gayet güzel ve şık diyordu. Ama o mouse üstünde biraz araştırma yaptım. Eğer yüksek polling rate ve hassasiyet istiyorsan, fiyatına göre çok iyi bir seçenek. Ama yazılım tarafı ve uzun vadeli dayanıklılığı konusunda daha büyük markalar bir adım önde olabilir. Kendi bütçene bağlı olarak bakabilirsin.

Bende isterim güzel kardeşim başka yerlere bakmak oradan alabilirim sadece oradan alabileceğim en güzel klavye nedir sence.

Anladım seni tabii ki de oradan biraz araştırma yapıp sana geri döneceğim.

Geri geldim hocam şöyle bir şey buldum. Bana özellikleri iyi geldi fiyatı da gayet güzel sende bir bak istersen beğenmezsen daha çok klavye önerebilirim oradan.HXSJ Ergonomik Mekanik Oyun Klavyesi

Son düzenleme:
O mouse fiyat/performans bir arkadaşımda vardı. Gayet güzel ve şık diyordu. Ama o mouse üstünde biraz araştırma yaptım. Eğer yüksek polling rate ve hassasiyet istiyorsan, fiyatına göre çok iyi bir seçenek. Ama yazılım tarafı ve uzun vadeli dayanıklılığı konusunda daha büyük markalar bir adım önde olabilir. Kendi bütçene bağlı olarak bakabilirsin.

Geri geldim hocam şöyle bir şey buldum. Bana özellikleri iyi geldi fiyatı da gayet güzel sende bir bak istersen beğenmezsen daha çok klavye önerebilirim oradan.HXSJ Ergonomik Mekanik Oyun Klavyesi
Cok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için red switch düşünüyordum attığınız klavyeyle bu aynımı
https://share.temu.com/lDfENwnHfUA
Birde açtığım yeni konuya bakarmısınız sizce hangisini değiştirmeliyim birde bu klavyelerde gecikme sorunu yaşayanlar oluyormuş mouse alip geçmek temiz gibi geliyor siz ne diyorsunuz

Cok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için red switch düşünüyordum attığınız klavyeyle bu aynımı
Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Bir de açtığım yeni konuya bakar mısınız sizce hangisini değiştirmeliyim bir de bu klavyelerde gecikme sorunu yaşayanlar oluyormuş mouse alip geçmek temiz gibi geliyor siz ne diyorsunuz

Rica ederim kral ne demek, ama attığınız klavye galiba benim attığım klavyenin bir tık üstü, bu klavyeler biraz gecikme sorunu yaşatabilir ama çok da yaşatacağını sanmam. Ve de mouse alıp geçmek en temizi bende öyle yapmıştım. Yeni açtığınız konuyada hemen bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı