Aliexpress'de şuan E-yooso Z91 ve Z94 modelleri indirimde. Bunlar normalde 1500TL bandında satılan klavyeler ama şuan 400-500 civaına satılıyolar ilk sipariş indirimi ile eğer temu'dan almak zorunda değilsen bakabilirsin.Merhaba Temu'dan klavye almak istiyorum. Güzel bir indirim var. Klavyenin red switch olmasını istiyorum. Güzel bir klavye önerirseniz sevinirim.
AliExpress'ten hiç ürün almadım. Kaç günde geliyor bilgin var mı?Aliexpress'de şuan E-yooso Z91 ve Z94 modelleri indirimde. Bunlar normalde 1500TL bandında satılan klavyeler ama şuan 400-500 civaına satılıyolar ilk sipariş indirimi ile eğer temu'dan almak zorunda değilsen bakabilirsin.
Genelde 8-14 gün arası.AliExpress'ten hiç ürün almadım. Kaç günde geliyor bilgin var mı?
![]()
%60 Klavyesi Anahtarlı LED - Temu Türkiye
%60 Klavyesi, Anahtarlı LED Arkadan Aydınlatmalı Klavyesi Kırmızı Anahtarlar, Taşınabilir Yüzde 60 Klavyesi ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve Electronics hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.share.temu.com
E YOOSO 60% Mekanik Klavye: LED Arka Aydınlatma ve - Temu Türkiye
Saçma ama işe yara bir bilgi daha: Temu'da ürünü iade ettikten sonra ürünün geri getirmesi daha maliyetli olacağından bazı ürünleri iade alıp sonra ürünü sizde kalmasını söyleyebiliyorlar denendi ve onaylandı(her zaman işe yaramıyor)
Oradan da sipariş verebilirim ama toplu gelmesini tercih ederim. Herhalde genel olarak E-YOOSO öneriyorsun.Genelde 8-14 gün arası.
Evet normal fiyatı 1500Tl olan ve fiyatı için en performanslı olan klavyelerden biri üçte biri fiyatına satılıyor ilk sipariş indirimi diye tabiki öneririm.Önerin için teşekkür ederim.
Oradan da sipariş verebilirim ama toplu gelmesini tercih ederim. Herhalde genel olarak E-YOOSO öneriyorsun.
Önerilerin için teşekkür ederim.Evet normal fiyatı 1500Tl olan ve fiyatı için en performanslı olan klavyelerden biri üçte biri fiyatına satılıyor ilk sipariş indirimi diye tabiki öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.