Temu'dan alınacak 3 ürün sorunsuz gelir mi?

canris

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, alt tarafa eklediğim 3 ürünü almak istiyorum. Temu'dan daha önce ürün almadım, alanlarında yorumlarına baktığımda genelde "ürün minyatür geldi, ürünüm gelmedi" gibi yorumlar var.

Alacağım ürünler minyatür gibi gelecek şekilde değil fakat bu kadar yorum görünce şüphe duyuyor insan ve ek olarak 1 Nisan olayı işleme geçti mi?

Alacağım ürünler;

1- Anahtarlık (Link uzunluktan ötürü gözükmüyordu, kısaltma kullandım.)
2- Omuz Çantası
3- Matara Çantası

Aldığım ürünler ne kadar server değerinde olmasa da havadan sudan gelen bir parayı harcamıyorum, emeklerim sonucu elde ettiğim bir para olduğu için içimdeki şüphe duygusunu yenmek istiyorum.

Bu ürünleri benim için sizlerde inceler misiniz? Minyatür çanta veya çanta diye çanta kolu gelir mi? Anahtarlık çok mu dandiktir, ve en önemlisi gelir mi? Gümrükte sorun yaşar mıyım? Daha önce yurt dışı alışverişi yapmadım. Bilgi sahibi değilim kısacası, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Attığınız ürünlerin fiyatı yüksek değil, olsa bile Temu sıkıntı yaratacak ürünlerin siparişini kısıtlıyordu en son fiyat bakımından. Kalite konusuna gelirsek büyük ihtimal sandığınızdan da kötü kalitede gelecek ürünler. Tabii bir anahtarlık ne kadar kaliteli olabilir tartışılır ancak tekstil ürünlerinin kalitesinden ve genel anlamda çoğu diğer ürünün kalitesinden ben hiç memnun değildim.

Attığınız ürünlerin fiyatı yüksek değil, olsa bile Temu sıkıntı yaratacak ürünlerin siparişini kısıtlıyordu en son fiyat bakımından. Kalite konusuna gelirsek büyük ihtimal sandığınızdan da kötü kalitede gelecek ürünler. Tabii bir anahtarlık ne kadar kaliteli olabilir tartışılır ancak tekstil ürünlerinin kalitesinden ve genel anlamda çoğu diğer ürünün kalitesinden ben hiç memnun değildim.
Fiyatından ötürü kalitesini çok iyi beklemiyorum, hem hediye hem de kullanım için alacağım. Yıllarca kullanamam büyük ihtimalle. Bahsettiğim gibi ürünler resimdeki gibi mi gelir? Bazı ürünler ufak ve ürünün parçası olarak geliyor, direkt ürün gelmiyor diyorlar. Anahtarlıkta zevk için ara sıra kullanacağım. Kısaca sorunsuz gelir mi ve ürünler görseldeki gibi mi gelir? Yoksa ürünün ek parçası mı gelir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı