Temu'dan alınan ürünlerin gerçek oldugunu nasıl anlaşılır?

Tobey Maguire

Hectopat
Daha fazla  
Daha once hiç Temu'dan alışveriş yapmadım. Arkadaşıma hediye alacağım o yüzden dolandırılmak istemiyorum. SS atacağım bu üç urunun gümrük vergisi falan nasıl oluyor? Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar yardım ededbilirse çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-15 014247.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-15 014247.png
    260,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan alışverişte genelde ürün toplamı 150 euroyu geçmediği sürece ekstra gümrük vergisi çıkmaz. Siparişi verirken kargo + vergi dahil fiyatı gösteriyor zaten.

Ben ürünleri nasıl anlıyacağım o dogru gelip gelmeyeceğini kafamı karıştırıyor bir de ilk girişe özel 4 ücretsiz ürün diyor onunla ugraşmaya değer mi?

Ben ürünleri nasıl anlıyacağım o dogru gelip gelmeyeceğini kafamı karıştırıyor bir de ilk girişe özel 4 ücretsiz ürün diyor onunla ugraşmaya değer mi?

Değmez hocam. Sepetin bir yarısını da havaya veriyormuşsunuz gibi. Ürün fotoğraflarından çok açıklama ve yorumlara dikkat edin. Başlıkları yanıltıcı yazabiliyorlar.

Ücretsiz ürün tamamen yalan desem yanlış olur. Alan kullanıcılar olmuş ama çoğunlukla zor alınıyor veya fazla vergi istiyor.

Daha once hiç Temu'dan alışveriş yapmadım. Arkadaşıma hediye alacağım o yüzden dolandırılmak istemiyorum. SS atacağım bu üç urunun gümrük vergisi falan nasıl oluyor? Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar yardım ededbilirse çok sevinirim.

Hocam, sepet 27 Euro'yu geçtiği zaman zaten alışverişe izin vermiyor Temu. Ondan önce de sizden tüm vergileri kesiyor yani daha sonradan bir şey ile karşılaşmıyorsunuz. Tüm ürünlerinizi birlikte getiriyorlar.

Hocam, sepet 27 Euro'yu geçtiği zaman zaten alışverişe izin vermiyor Temu. Ondan önce de sizden tüm vergileri kesiyor yani daha sonradan bir şey ile karşılaşmıyorsunuz. Tüm ürünlerinizi birlikte getiriyorlar.

Ben ürünlerin gerçekliğini sanıl sorguliyacağım onu merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı