cüneytarkınreis Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 861 Çözümler 6 27 Eylül 2025 #1 Temu'dan alışveriş yaptım, 18 yaş altıyım. T.C., isim soy isim vs. doğru, gümrükten dağıtımdan vs geçerken problem yaratır mı?
Temu'dan alışveriş yaptım, 18 yaş altıyım. T.C., isim soy isim vs. doğru, gümrükten dağıtımdan vs geçerken problem yaratır mı?
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.348 Çözümler 3 27 Eylül 2025 #2 Yaratmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Nouis1 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #3 Sorun olmaz hocam. Artı 0 Eksi
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.580 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #4 cüneytarkınreis dedi: Temu'dan alışveriş yaptım, 18 yaş altıyım. T.C. İsim soy isim vs. doğru, gümrükten dağıtımdan vs geçerken problem yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Gümrükten geçmeyecek şeyleri siz göremiyorsunuz zaten hocam. Bir sorun yaratmaz muhtemelen. Artı 0 Eksi
cüneytarkınreis dedi: Temu'dan alışveriş yaptım, 18 yaş altıyım. T.C. İsim soy isim vs. doğru, gümrükten dağıtımdan vs geçerken problem yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Gümrükten geçmeyecek şeyleri siz göremiyorsunuz zaten hocam. Bir sorun yaratmaz muhtemelen.
saliviyuviyu Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #5 Yaratmaz hocam, bende Temu'dan mouse almıştım herhangi bir problemle karşılaşmadım ve bildiğim kadarıyla site gümrükten geçmeyecek ürünleri satmıyor. +Olarak, ürün alırken ürün detaylarını ve yorumlarını incelemeyi unutmayınız. Artı 0 Eksi
Yaratmaz hocam, bende Temu'dan mouse almıştım herhangi bir problemle karşılaşmadım ve bildiğim kadarıyla site gümrükten geçmeyecek ürünleri satmıyor. +Olarak, ürün alırken ürün detaylarını ve yorumlarını incelemeyi unutmayınız.