Temu'dan artık sipariş oluşturulamaz mı?

Daha yolda 15e yakın kargom var.
1743805434992.png

Ya arkadaşlar bir şey diyeceğim. Yanlış anlamış olabilirim ki yüksek ihtimalle öyle. Temu ve ticaret bakanlığı anlaşma sürene kadar. İşte ne kadar vergi kesecekler o olacak bu olacak ve bir sürü işlerde var. Anlaşma olana kadar bence sipariş oluşturup gelse gümrükte kalmaz diye düşünüyorum. Sizce kalır mı? Riski alayım mı eğer gelirse sizde alın 🤧 zaten 1.5 haftada geliyor.

Daha yolda 15e yakın kargom var.
Eki Görüntüle 2462384

Keşke bende o kadar sipariş verseydim. Max TR hayatı yarınımız belli değil.

Dosya Ekleri

• IMG_20250407_234815.jpg
    IMG_20250407_234815.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 96
Ya arkadaşlar bir şey diyeceğim. Yanlış anlamış olabilirim ki yüksek ihtimalle öyle. Temu ve ticaret bakanlığı anlaşma sürene kadar. İşte ne kadar vergi kesecekler o olacak bu olacak ve bir sürü işlerde var. Anlaşma olana kadar bence sipariş oluşturup gelse gümrükte kalmaz diye düşünüyorum. Sizce kalır mı? Riski alayım mı eğer gelirse sizde alın 🤧 zaten 1.5 haftada geliyor.

Zaten en kötü ihtimalle paranız iade olacak, benim de bir sipariş var AliExpress'ten. En erken 2 haftaya elime ulaşacak gibi.

Zaten bakiye yok mu, yapıştır gitsin. En fazla ne kadar kaybedersin.

@enzyyx hocam konu farklı ama sizin incelemelerle Ajazz AK680 Max almıştım, şimdi de mouseunu aldım. Genel olarak bilgili olduğunuzdan soruyorum, önerdiğiniz bir skates var mı acaba aliexpressten?

@enzyyx hocam konu farklı ama sizin incelemelerle Ajazz AK680 Max almıştım, şimdi de mouseunu aldım. Genel olarak bilgili olduğunuzdan soruyorum, önerdiğiniz bir skates var mı acaba aliexpressten?

AliExpress'te yok maalesef, hangi mouseu almıştınız? Yurt dışından alırsanız da aşağı yukarı Wraith'in sattığı fiyata geliyor vergiler yüzünden.

Aslında;
Buna bakabilirsiniz, vergi hariç gönderimle beraber 12 dolar yapıyor, ödeme sayfasında Türkiye seçip bilgilerinizi girip Update tuşuna basın, sonra YunExpress seçin. Önerebileceğim en iyi Speed skatez bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı