Temu'dan bir ürün geldikten sonra aynı ürünü tekrar almak sorun çıkartır mı?

Makaleler
12
Yer
Paradis
Merhaba, Aula F75 isimli bir klavye var; biliyorsunuz, Temu'da şu an neredeyse bedava gibi bir fiyata satılıyor. Zaten kendi adıma bir sipariş verdim ve yakında gelecek. Ürün hem çok ucuz hem de kaliteli, bu yüzden farklı renkten bir tane daha almak istiyorum. Klavyeleri değiştirerek kullanmayı seviyorum. Aynı isimle bir sipariş daha vermemde bir sorun olur mu?

Merhaba, Aula F75 isimli bir klavye var; biliyorsunuz, Temu'da şu an neredeyse bedava gibi bir fiyata satılıyor. Zaten kendi adıma bir sipariş verdim ve yakında gelecek. Ürün hem çok ucuz hem de kaliteli, bu yüzden farklı renkten bir tane daha almak istiyorum. Klavyeleri değiştirerek kullanmayı seviyorum. Aynı isimle bir sipariş daha vermemde bir sorun olur mu?

Hocam kaç TL'ye aldınız acaba?

NİYE çıkarsın? Hepsiburada'dan bir şey alınca tekrar aldıktan sonra sana sıkıntı çıkarıyor mu? Veya Trendyol'dan bir şey alınca tekrar almak sorun çıkarıyor mu? HAYIR.

Vergi dahil 900 civarı.

30 dolar sınırını birkaç dolarla geçiyor toplam. Riske atmayın bir arkadaşınız veya aile ferdlerinizden birinin üstünden alın T.C. kısmında. T.C. ile İsmi aynı yazmanız gerek. Kendi adınızı yazıp T.C. kısmına annenizin T.C.'sini yazmayın gümrükte kalır.

Yanlış bilgi. Her bir sevkiyat için sınır 30 Euro'dur.
@Mando9098 Sınır 35 Euro. Ayrıca 900 TL vergi dahil fiyatı ürün 575 TL yani 15.84 Euro.

Ayrıca 5 sipariş hakkınız olduğu için ayrı ayrı zamanda da geleceği için bir tane daha alabilirsiniz.

2 ayrı sipariş olarak vereceğiniz için gümrükte 2 paket olarak hesaplanacaktır. Vergi çıkmayacaktır zira 5 paket sınırınız var dediğim gibi.

Yine de işi şansa bırakmamak adına annenizin veya babanızın adına siparişi vermenizi önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Not: 30 dolar sınırını vergi dahil edilmiyor. Vergisiz ham fiyatı olmalı. En az olarak beyaz renginden alsanız dahi 575x2 = 1150TL dolar karşılığıda 33 civarı bir şey. Ha 30 doları 3-4 dolarla aşıp gümrükte sorun yaşamayan da gördüm ama şansa bırakmayın işinizi.

@Mando9098 Sınır 35 Euro. Ayrıca 900 TL vergi dahil fiyatı ürün 575 TL yani 15.84 Euro.

Ayrıca 5 sipariş hakkınız olduğu için ayrı ayrı zamanda da geleceği için bir tane daha alabilirsiniz.

Gümrük ürünlerin isim listesiyle kaydetmiyor önemli olan 35 Euro'yu geçmemiş olması ki geçmiyor hatta daha ucuz olsa 2 tane bile alabilirdiniz.

Neden her yerde 30 euro deniyor? Dolar karşılığıda 31.5 dolar. Yine geçiyor arkadaşın sepeti. Ben mi yanlısım internetteki kaynaklar mı yanlış?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mando9098

Temu o sınırı geçmeye zaten izin vermiyor hatta uyarı bile yapıyor limiti aştığınız için satın alım yapamazsınız diye. Vergi eklenmeden 1070 TL'lik ürün eklenebilir daha üstünü dediğim gibi kabul etmiyor. Vergi ile 1.5-1.6K'ya kadar yolu var takriben.

@Mando9098

Temu o sınırı geçmeye zaten izin vermiyor hatta uyarı bile yapıyor limiti aştığınız için satın alım yapamazsınız diye. Vergi eklenmeden 1070 TL'lik ürün eklenebilir daha üstünü dediğim gibi kabul etmiyor. Vergi ile 1.5-1.6K'ya kadar yolu var takriben.

Yine de 35 euroda olsa 30 euroda olsa ayrı ayrı T.C.'lerden alınmasını öneririm. Klavyeyi bende aldım elime gelsin seversem bende siyahını alacağım bu sefer ablamdan alırım herhalde. 😅

Yine de 35 Euro'da olsa 30 Euroda olsa ayrı ayrı T.C.'lerden alınmasını öneririm. Klavyeyi bende aldım elime gelsin seversem bende siyahını alacağım bu sefer ablamdan alırım herhalde. 😅

Tabii ki dediğim gibi işi şansa bırakmamak adına farklı TC ve kişi adına satın almak risksiz olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı