Kullandım hocam. Eski kulaklıgım cok sağlamdı ses kalitesi bass'ı çok iyiydi bayağıda pahalıydı hediye gelmişti yanlışlıkla yanını kırdım kullanamıyorum artık.
Kullandım hocam. Eski kulaklıgım cok sağlamdı ses kalitesi bass'ı çok iyiydi bayağıda pahalıydı hediye gelmişti yanlışlıkla yanını kırdım kullanamıyorum artık.
1 adet rampage kulaklık, 1 adet rampage mouse, rampage gamepad ve 1 adet rampage klavye kullanma olanağına sahip oldum. Mouse, 2 ayda şehit düştü, klavye aşırı kalitesiz, kulaklığın mikrofonu ve malzeme kalitesi çok çok kötü, gamepad titreşim motoru yüzünden kendini devre dışı bırakıyor, bu tarz olayları arkadaş çevremde rampage kullanan +5 kişide yaşadı, rampage, pişmanlıktır.
Alınmaz bence TikTok ve Şikayetvar üzerinde birçok sorunla karşılanmışlar Windows tuşu çalışmıyor alt F4 yapamıyorlar F8 F9 ses açıp kapatıyormuş öyle bir özelliği olmadığı halde.