Temu'dan blue switch klavye alınır mı?

Hocam ben görünüşede önem veriyorum. Güzel sesli güzel görünüşlü bir klavye yok mu piyasada?
Güzel ses arıyorsan neden blue switch arıyorsun? Rampage PCB'si rezalet direk bozuluyor. Attığımı al yanında 200 300 e bilek desteği alırsın.

Rampage olan her şeyden kaçın.
Neden hocam? Rampage Crack H11 Bluetooth kulaklık var bende çok şahane gerçekten herkese de öneriyorum neden rampage nefretiniz var böyle?

Kullandım hocam. Eski kulaklıgım cok sağlamdı ses kalitesi bass'ı çok iyiydi bayağıda pahalıydı hediye gelmişti yanlışlıkla yanını kırdım kullanamıyorum artık.
İyi kulaklık kullanmamışsın anlamında yazdım.

Neden hocam? Rampage Crack H11 Bluetooth kulaklık var bende çok şahane gerçekten herkese de öneriyorum neden rampage nefretiniz var böyle?
1 adet rampage kulaklık, 1 adet rampage mouse, rampage gamepad ve 1 adet rampage klavye kullanma olanağına sahip oldum. Mouse, 2 ayda şehit düştü, klavye aşırı kalitesiz, kulaklığın mikrofonu ve malzeme kalitesi çok çok kötü, gamepad titreşim motoru yüzünden kendini devre dışı bırakıyor, bu tarz olayları arkadaş çevremde rampage kullanan +5 kişide yaşadı, rampage, pişmanlıktır.

Aula F75 indirimi bittikten hemen sonra 4. klavye öneri konusu görüşüm, neden zamanında bir şey yapamıyoruz.

Alınmaz bence TikTok ve Şikayetvar üzerinde birçok sorunla karşılanmışlar Windows tuşu çalışmıyor alt F4 yapamıyorlar F8 F9 ses açıp kapatıyormuş öyle bir özelliği olmadığı halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…