Temu'dan blue switch klavye alınır mı?

Arkadaşlar farkındaysanız burası kavga yeri değil bir öneri istiyorum kavga ediyorsunuz burda kaç yaşında adamlarsınız 3 kere klavyenin ismini söyledim kimsede tık yok birbirinizle atışıp duruyorsunuz.
Özür dileriz, bence yeni bir konu açmalısın, "Temu'dan blue switch klavye alınır mı" yerine, "X Bütçesine blue switch klavye önerisi" diye konu açarsan emin ol ki bir çok insan yanıt verecektir.

Klavye kötü bir klavye.

Sepet tutarına dahil olan vergi harici vergi almıyor, yanlış bilgi verip durmayın lütfen.

Hocam, Amazon.com.tr G61 daha iyi bir tercih olmaz mı sizce?

HP gk 100F in neyi kötü peki?

Tamam işte orada vergiyi de alıyor. 900 TL'lik ürüne 539 vergi alıyor.

10 günde evine kadar geliyor. Önerin berbat. Vergi sepette alınıyor zaten sürpriz vergi ödemiyorsun.

Anladım hocam bakıyorum.

Deniz yoluyla gelirse ABD'den buraya 20 günde gelebiliyor gemiler hemen hemen emin misiniz?
Ama Almanya vb ya da daha yakın bir yerden gelirse onu bilemem.

Son düzenleme:
HP gk 100F in neyi kötü peki?

Tamam işte orada vergiyi de alıyor. 900 TL'lik ürüne 539 vergi alıyor.

Deniz yoluyla gelirse ABD'den buraya 20 günde gelebiliyor gemiler hemen hemen emin misiniz?
Ama Almanya vb ya da daha yakın bir yerden gelirse onu bilemem.
Temu’dan 30 dan fazla siparişim oldu hepsi 10 günde geldi. Niye deniz yoluyla gelsin uçakla 1 günde geliyor? Hp gk marka basılmış çin malı fason klavye ve en dandiklerinden berbat yani. Malzeme kalitesi kötü hotswap değil switchleri dandik daha sayabilirim.

Temu'dan 30'dan fazla siparişim oldu hepsi 10 günde geldi. Niye deniz yoluyla gelsin uçakla 1 günde geliyor? HP gk marka basılmış Çin malı fason klavye ve en dandiklerinden berbat yani. Malzeme kalitesi kötü hotswap değil switchleri dandik daha sayabilirim.

Tekrar merhaba fason klavye dediğiniz nedir?
Hot swap dediğiniz nedir?

Çinli üreticiye ucuza yaptırıp marka basıyorlar. Hotswapı araştır gümrük vergisini araştırdığın gi.

Çinli üreticiye ucuza yaptırıp marka basıyorlar. Hotswapı araştır gümrük vergisini araştırdığın gibi.

Peki hot swap olmaması sıkıntı yaratır mı?
Razer Ornata v3X membran da var mesela yakın fiyatlara siz hangisini alırdınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı