Temu'dan blue switch klavye alınır mı?

Alınmaz bence TikTok ve Şikayetvar üzerinde birçok sorunla karşılanmışlar Windows tuşu çalışmıyor alt F4 yapamıyorlar F8 F9 ses açıp kapatıyormuş öyle bir özelliği olmadığı halde.
Klavyeyi windows moduna almadıkları için olabilir mi acaba? İçinden çıkan kağıdı okumaktan aciz bir millet.

Alınmaz bence TikTok ve Şikayetvar üzerinde birçok sorunla karşılanmışlar Windows tuşu çalışmıyor alt F4 yapamıyorlar F8 F9 ses açıp kapatıyormuş öyle bir özelliği olmadığı halde.
Tiktoğu ne zamandır ciddiye alıyoruz? Şikayetvar'da istediğin ürünün sorununu bulabilirsin, kusursuz ürün zaten yoktur, +2500 tllik klavyeyi 1000 liraya alma imkanımız oldu, gerek switch, gerek malzeme, gerek yazılım kalitesi bu fiyat bandında imkansız, Allah aşkına araştırmadan alınmaz demeyin, araba da almayın o zaman, tiktokta sorun yaşayan gördüm :D.

Tiktoğu ne zamandır ciddiye alıyoruz? Şikayetvar'da istediğin ürünün sorununu bulabilirsin, kusursuz ürün zaten yoktur, +2500 TL'lik klavyeyi 1000 liraya alma imkanımız oldu, gerek switch, gerek malzeme, gerek yazılım kalitesi bu fiyat bandında imkansız, Allah aşkına araştırmadan alınmaz demeyin, araba da almayın o zaman, TikTok'ta sorun yaşayan gördüm :D.

Ben kesin olarak alınmaz dedim bence dedim yine de kendisi bilir.

Teknolojiden bu kadar uzak olmamak gerek. Madem bu kadar uzaksa F75 falan almasın gerek yok. Her işi eline yüzüne bulaştıran ne garip insanlar.

Hocam şu anlık redragon k630 blue switch düşünüyorum daha iyisi çıkmazsa bunu alacağım.

Ben kesin olarak alınmaz dedim bence dedim yine de kendisi bilir.
Sanırım ilk cümleden kastınız "kesin olarak alınmaz demedim" olacaktı, buna göre yorum yapacağım.

Teknoloji işinin bencesi sencesi olmaz, kalite öznel olamaz, sen gidip lamborghiniye bence alınmaz, kalitesiz bir araç diyebilir misin, desende yalan olur, tasarımı beğenmezsin tamam ama, kalitenin öznelliği olmaz.

Sanırım ilk cümleden kastınız "kesin olarak alınmaz demedim" olacaktı, buna göre yorum yapacağım.

Teknoloji işinin bencesi sencesi olmaz, kalite öznel olamaz, sen gidip Lamborghini'ye bence alınmaz, kalitesiz bir araç diyebilir misin, desende yalan olur, tasarımı beğenmezsin tamam ama, kalitenin öznelliği olmaz.

Dostum sen ne anlatıyorsun insanları aşagalayarak konuşuyorsun ben kendi fikrimi söyledim kesin alınmaz demedim şikayetleri de söyledim bu ne biçim tavır beğenmiyorsan beğenmedim deyip gidebilirsin gereksiz yere konuşmaya ne gerek var fikrimi söyledim.

Dostum sen ne anlatıyorsun insanları aşagalayarak konuşuyorsun ben kendi fikrimi söyledim kesin alınmaz demedim şikayetleri de söyledim bu ne biçim tavır beğenmiyorsan beğenmedim deyip gidebilirsin gereksiz yere konuşmaya ne gerek var fikrimi söyledim.
İnsanları aşşağılayarak konuşmuyorum, fikrimi düzgün bir biçimde belirtiyorum, durduk yere bana agresifleşmeyin, stres topunuz değilim.

Arkadaşlar farkındaysanız burası kavga yeri değil bir öneri istiyorum kavga ediyorsunuz burda kaç yaşında adamlarsınız 3 kere klavyenin ismini söyledim kimsede tık yok birbirinizle atışıp duruyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı