Temu'dan hangi mouse alınmalı?

Çok teşekkür ederim hocam. Birkaç hafta önce kullandığım Corsair M55 RGB Pro bozulduğu için yeni bir mouse arayışına girmiştim, galiba bunu alacağım. Benim için tek eksiği önceki mousemde bulunduğu gibi sağ tarafında iki adet makro tuşu bulunmaması. Onları da kullanmasam olur diye düşünüyorum. Bilgisayara bağlamak için kendi USB'si mi var, yoksa Bluetooth ile mi bağlanıyor? Ayrıca tek şarj edişte tahminen ne kadar götürür?
Redditte apex modelinde sık sık bağlantı sorunu yaşayanları gördüm fakat pro modelinde görmedim aynı şeyi @Hyperciaa hocam da dile getirmişti. Ben olsam pro tercih ederdim.

Çok teşekkür ederim hocam. Birkaç hafta önce kullandığım Corsair M55 RGB Pro bozulduğu için yeni bir mouse arayışına girmiştim, galiba bunu alacağım. Benim için tek eksiği önceki faremde bulunduğu gibi sağ tarafında iki adet makro tuşu bulunmaması. Onları da kullanmasam olur diye düşünüyorum. Bilgisayara bağlamak için kendi USB'si mi var, yoksa Bluetooth ile mi bağlanıyor? Ayrıca tek şarj edişte tahminen ne kadar götürür?

Epeyden baktigimda 10dk şarj ile 5 saat gidiyormus.
Wraith VXE R1 - Ajazz AJ159 Apex Karşılaştırması - Epey diger fareyi salladim aklimda bu vardi.

Reddit'te Apex modelinde sık sık bağlantı sorunu yaşayanları gördüm fakat Pro modelinde görmedim aynı şeyi @Hyperciaa hocam da dile getirmişti. Ben olsam Pro tercih ederdim.

Biz bu fareyi kablolu kullanamiyor muyuz?

Redditte apex modelinde sık sık bağlantı sorunu yaşayanları gördüm fakat pro modelinde görmedim aynı şeyi @Hyperciaa hocam da dile getirmişti. Ben olsam pro tercih ederdim.
Gelince göreceğiz proda sorun var mı yok mu benimki gümrüğe gelmiş.

Apex ve Attack Shark X6 arasında kaldım. Ne yapmalıyım?

Hocam dongle yakın olsa bile mi bağlantı sorunu oluyor? Eğer öyle bir şey varsa Pro'yu sipariş etmek daha mantıklı değil mi?

Genel bir söylenti var ama bu sorunu yaşayan da var yaşamayan da var. Yakın zamanda 3 aydır kullanan biri gördüm herhangi bir sorun yaşamadığını memnun olduğunu belirtmişti.

Genel bir söylenti var ama bu sorunu yaşayan da var yaşamayan da var. Yakın zamanda 3 aydır kullanan biri gördüm herhangi bir sorun yaşamadığını memnun olduğunu belirtmişti.
Hocam Reddit de biraz gezdim. Birisi mouse imlecinin titrediğinden bahsetmiş, sebebiyse kalitesiz dongle yani alıcısından dolayıymış. İki tane çözüm önerisi vardı. 1. seçenek: 8000 Hz de değil 1000 Hz de kullanmalı. 2. seçenek: Dongle alıcıyı USB 3.0 portuna takmalı.

Eğer 2. seçenek doğruysa bende 3.0'dan bol bir şey yok. Böyle bir şey yaşanırsa belki durumu böyle çözebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı