600TL'ye 1 TB ssd olduğunda inanmadınız umarım. Çin sitelerinden depolama alınmaz. Klavye olarak ikinci el Aula F75 bakın.Arkadaşlar selamünaleyküm. Temu'dan klavye ve SSD 1tb ssd alacağım. Klavye almak istiyorum. Aula F75 tükendiği için benzeri bir model bakıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
600TL'ye 1 TB SSD olduğunda inanmadınız umarım. Çin sitelerinden depolama alınmaz. Klavye olarak ikinci el Aula F75 bakın.
SSD çakma değil, resmi satıcısı kodak. Kodak ürünlerin büyük bir kısmını Çin'de üretiyor bu nedenle fiyatı ucuz. 2 aydır üzerinde 7/24 okuma yazma yapılıyor bir sorun çıkarmadı.
Aula F75 Temu'dan kaldırıldı tekrar satışa gelmeyecek.
Bir problem yaşamadım ama problem yaşarsanda ücretsiz iade seçeneği var zaten. Temu'dan gözüm kapalı alıyorum her şeyi sırf bu özellikten dolayı.Ağır okuma yazma işlerin de yazma hızı 0'a düşüyor diyenler vardı doğru mu onlar ya da sende çıktımı böyle problem bir de her SSD'nin içindeki parçaları farklıymış şansına iyisi ya da kötüsü denk gelebiliyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.