Temu'dan klavye önerisi

Sagoluyom

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Temu'dan klavye ve SSD 1tb ssd alacağım. Klavye almak istiyorum. Aula F75 tükendiği için benzeri bir model bakıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD önermem sahte olabiliyor veya söylenen değerler çıkmayabiliyor klavye içinde TR marketlerinden güzel uyguna klavye ara Aula F75'in stoku yakında gelebilir bekleyebilirsin.

Sarı sitede 1.5-2K arasına Aula F75 var eğer hoşuna giden modelse oradan da alabilirsin.

Arkadaşlar selamünaleyküm. Temu'dan klavye ve SSD 1tb ssd alacağım. Klavye almak istiyorum. Aula F75 tükendiği için benzeri bir model bakıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
600TL'ye 1 TB ssd olduğunda inanmadınız umarım. Çin sitelerinden depolama alınmaz. Klavye olarak ikinci el Aula F75 bakın.

600TL'ye 1 TB SSD olduğunda inanmadınız umarım. Çin sitelerinden depolama alınmaz. Klavye olarak ikinci el Aula F75 bakın.

Teşekkür ederim SSD konusunda gerçek olduğunu düşünmüştüm PC'de SSD ihtiyacım var Windows kuracak kadar. Klavyeye gelirsek oda arkadaşım bugün almış daha sesi çok hoşuma gitti ama görünüşü bir tık kötü gibi sesi böyle olan bir model önerebilir misiniz ya da switchlerinin ne olduğunu söylerseniz onu alığ hotswap bir klavyeye takabilirim.

SSD çakma değil, resmi satıcısı kodak. Kodak ürünlerin büyük bir kısmını Çin'de üretiyor bu nedenle fiyatı ucuz. 2 aydır üzerinde 7/24 okuma yazma yapılıyor bir sorun çıkarmadı.

Aula F75 Temu'dan kaldırıldı tekrar satışa gelmeyecek.

Ağır okuma yazma işlerin de yazma hızı 0'a düşüyor diyenler vardı doğru mu onlar ya da sende çıktımı böyle problem bir de her SSD'nin içindeki parçaları farklıymış şansına iyisi ya da kötüsü denk gelebiliyormuş.

Ağır okuma yazma işlerin de yazma hızı 0'a düşüyor diyenler vardı doğru mu onlar ya da sende çıktımı böyle problem bir de her SSD'nin içindeki parçaları farklıymış şansına iyisi ya da kötüsü denk gelebiliyormuş.
Bir problem yaşamadım ama problem yaşarsanda ücretsiz iade seçeneği var zaten. Temu'dan gözüm kapalı alıyorum her şeyi sırf bu özellikten dolayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı