Temu'dan Papara ile alışveriş yapılır mı?

mikewazowski

Kilopat
Dün Papara kartım ile Temu'dan klavye aldım. Bugün saat 4 gibi siparişin iade edildiğini söyledi. Müşteri hizmetlerine sorduğumda anormal bir ödeme aktivitesi tespit edildiğini söylediler. Sorun Papara'da mı?

Dün Papara kartım ile Temu'dan klavye aldım. Bugün saat 4 gibi siparişin iade edildiğini söyledi. Müşteri hizmetlerine sorduğumda anormal bir ödeme aktivitesi tespit edildiğini söylediler. Sorun Papara'da mı?

30 euro kadar ürün alabilirsiniz. Gümrük ve kargo bu fiyata dahil değildir. Sanırım Papara'da sorun başka banka kullanma şansınız var mı?

Papara'yi uzun zamandır kullanıyorum öyle bir şey yok Temu yanlış algılanmıştir bu aralar kaçak kartlar çok olunca.

Vergi dahil tam 30 euro civarındaydı.

Şöyle eğer 30 euro üstü ürün aldıysanız sınırda 30 euro zaten otomatik iade sağlıyor diye biliyorum. Ya da şöyle olabilir arkadaşın dediği gibi Papara'da çalıntı kartlar ya da hırsızlıklar çok oluyor Temu'da yanlış algılamıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı