Temu'nun minimum tutarı normalde kaç TL?

Makaleler
5
Ben en son(ayrıca ilk siparişim, bir tane de sonradan SSD aldım ama daha gelmedi) siparişlerimi minimum tutarı 480 liraydı. Gelen siparişlerimden birisi hafif kusurlu olunca iade ettim ve hızlı olsun diye Temu bakiyesi aldım nasıl olsa sonra harcarım diye. Fakat bu sefer 670 olarak gözüküyor. Normalde mi minimum tutar böyle yoksa ben iade gerçekleştirdim diye mi?

Ben en son(ayrıca ilk siparişim, bir tane de sonradan SSD aldım ama daha gelmedi) siparişlerimi minimum tutarı 480 liraydı. Gelen siparişlerimden birisi hafif kusurlu olunca iade ettim ve hızlı olsun diye Temu bakiyesi aldım nasıl olsa sonra harcarım diye. Fakat bu sefer 670 olarak gözüküyor. Normalde mi minimum tutar böyle yoksa ben iade gerçekleştirdim diye mi?
Zam geldi ona da :) Herkeste 670tl. Son vergi olaylarından kaynaklı sanırsam.

İade gerçekleştirdiniz diye fiyatın artacağını düşünmüyorum. Ama her türlü Temu berbat bir uygulama.

Zam geldi ona da :) herkeste 670TL. Son vergi olaylarından kaynaklı sanırsam.

Arkadaş bunlar vergiye takılmasın diye 480'e çekmemiş miydi zaten. Anlaşmaları vs. var diyorlardı.

İade gerçekleştirdiniz diye fiyatın artacağını düşünmüyorum. Ama her türlü Temu berbat bir uygulama.

Aslında ne geri gönderme istediler ne başka bir şey direkt iade ettiler. Ama kargo şekilleri cidden aşırı kötü.

Hemde en berbatı, ne güzel ürünün resmini eklemişler, sepete ekleyince o ürünün sadece bir parçasını alıyorsunuz. Ben fark ettim diyelim, başkası fark etmedi. Tam bir dolandırıcılık, denetleme yok.

700 tl ye tamda aula f75 alıyordum bende acı bir şekilde farkettim.

Hem de en berbatı, ne güzel ürünün resmini eklemişler, sepete ekleyince o ürünün sadece bir parçasını alıyorsunuz. Ben fark ettim diyelim, başkası fark etmedi. Tam bir dolandırıcılık, denetleme yok.

Yani aslında adeti yazıyor, mesela bu siparişte gamepad analog cover sipariş ettim tam siparişte olan sayıda geldi. Ama 4TB diye yazıp kapağa 1000 liraya HDD kutusu satanı görmedim değil. Dikkatsiz kullanıcı için eziyet evet.

700 TL'ye tam da Aula F75 alıyordum bende acı bir şekilde fark ettim.

Neyse artık bu ay sonu alacağım bir şey olursa sipariş geçeceğim artık oradaki bakiyeyi kullanmak için:D 460TL bakiye var neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı