Tencent Gaming Buddy DirectX vs OpenGL

volkan12q

Kilopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar ben oyunumda FPS düşmesini istemiyorum. Hangi ekran modunu kullanmam gerek?
Sistemim:
  • 4 GB RAM
  • 64 BİT
  • GT 220 1 GB DIRECTX 10.1
  • AMD ATHLON TM II X2 250 PROCESSOR
Adsız.png

OpenGL veya OpenGL+ kullanabilirsin.Ama directx'e göre daha az performans verebiliyor.

Ayrıca tüm ram'ini oyuna vermişsin.,Bu yüzden diğer sistem bileşenlerine yeterli ram verilmediği için kasma yapıyor olabilir.2 gb ram ile oynamayı dene.

Masaüstü PC'de hiç bir sorun yaşamıyorum. 60 FPS en yüksek ayarlarda oynuyorum. Fakat eski notebook PC'de sadece opengl+ ile görüntü geliyor. Bu ayara alınca da uygulama kasıyor. Directx ve diğerlerinde kasma yok fakat onlarda da oyun beyaz ekrana dönüyor. Neden böyle oluyor. Başka uygulamalarda yükledim onlarda hiç sıkıntısız açılıyor. Moonlight game stream denedim. Masaüstünü notebook ekranına aktarmak için. Onda da uygulamanın codec desteği yokmuş görüntü alamadım. :)

Bu oyun genel anlamda işlemciye yük bindirdiği için alacağınız değerler işlemcinizle doğru orantılı olacaktır. "Bu oyun için" daha yüksek fps değerleri almak adına özellikle işlemcinizi ve grafik kartınızı yükseltmeniz gerekli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı