Tencent, Resmi PUBG Mobile Emülatörü Yayınladı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Mobil sürümün PC oyuncuları tarafından oynanmasına çözüm bulamayan Tencent, kendi emülatörünü çıkardı. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda PUBG’nin mobil sürümü yayınlandı. Başarılı bir şekilde akıllı telefonlara aktarılan oyunun en büyük problemi, Android emülatörü sayesinde oyunu PC başında, klavye ve fare ile oynayan oyuncular oldu. Dokunmatik ekranda hedef almanın klavye ve fare ile hedef almadan çok daha […]

Devamı: Tencent, Resmi PUBG Mobile Emülatörü Yayınladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

@Hasan Gürlek, mobil versiyonun PC emülatörü adı üstünde. Bluestacks ile benzer bir şey. Yapımcı firma bu şekilde insanların 3. parti uygulamalar kullanmasını engelleyip, mobil versiyonu PC'den oynayan oyuncuları bir çatı altında toplayıp oluşan olası haksız rekabeti önlemiş oldu. PC sürümünün önüne geçeceğini pek sanmıyorum.

merhaba,
tencent emulatörü indirdim fakat açılmada ekran aşağıdaki gibi kalmakta ve ilerlememektedir. %95'te kalıyor.

1526732579024.png

Mobil sürümün PC oyuncuları tarafından oynanmasına çözüm bulamayan Tencent, kendi emülatörünü çıkardı. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda PUBG’nin mobil sürümü yayınlandı. Başarılı bir şekilde akıllı telefonlara aktarılan oyunun en büyük problemi, Android emülatörü sayesinde oyunu PC başında, klavye ve fare ile oynayan oyuncular oldu. Dokunmatik ekranda hedef almanın klavye ve fare ile hedef almadan çok daha […]

Kaynak Technopat

Abi ya her taraf beyaz.

Kaynak Technopat

Merhaba. Pubg Mobile Versiyonunu Tencent Gaming Buddy üzerinden oynamak istiyorum. tabi güvenli olması ile ilgili kararsızım. Arka planda Uygulamayı kapatdıktan sonra hala çalışan işlemlerin olduğunu görünce sildim zaten. Oynayan var mı ve ya bu tip uygulamaları nasıl buluyorsunuz? teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı