Tencent, Take Two Interactive’i Satın Alabilir İddiası

Alırsa çok ilginç olabilir, alabilecek güçte ama oyunlar nasıl etkilenir bilinmez.
Eki Görüntüle 849007

Bence hiç de güzel olmaz ve benim gibi birçok insan eminim böyle düşünüyordur Rockstar bu boru değil yani diğer oyun yapımcılarına da benzemiyor adamların kaliteleri ortada eğer böyle bir satın alma gerçekleşirse açık dünya türü büyük zarar görür.

Obsidian? Ninja Theory? Bethesda(son dönemlerde kötüler)? Naughty Dog? Santa Monica? Insomniac? Guerilla? Remedy? The Coalition? Bungie? CAPCOM? Dontnod Entertainment? InXile? The Initiative?
Bir de Take Two giderse geriye sektörde düzgün firma olarak sadece VALVe ve CDPR kalacak sanırım.
Haklısınız hocam çok saçma bir cümle olmuş.

Tencent'in sadece belli bir kısmına sahip olduğu Epic Games'in bile ne kadar boş ve işe yaramaz olduğu ortada.
Epic Games boş mu? Epic Games sadece bir mağaza değil. Gears of War gibi kült olmuş serilerin yaratıcıları. Geçmişte çok iyi işlere imza attılar ve devam ediyorlar Fortnite'tan aldıkları para ile.
Ben günümüzdeki Epic Games için söylemiştim hocam.
Geçmişde çok iyi işlere imza attıkları doğru ve günümüzde ise yaptıkları takdir edilesi işlere baktığımızda sadece Unreal Engine var. Devam ediyorlar demişsiniz ama ben çok da bir şeye devam ettiklerini göremiyorum. Günümüzde yaptıkları tek güzel şey Unreal'ı güncellemek.

Ben günümüzdeki Epic Games için söylemiştim hocam.
Geçmişde çok iyi işlere imza attıkları doğru ve günümüzde ise yaptıkları takdir edilesi işlere baktığımızda sadece Unreal Engine var. Devam ediyorlar demişsiniz ama ben çok da bir şeye devam ettiklerini göremiyorum. Günümüzde yaptıkları tek güzel şey Unreal'ı güncellemek.
Eskisi kadar iyi olmasa da günümüzde Robo Recall, Paragon gibi ortalama oyunları yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı