Tencent, Take Two Interactive’i Satın Alabilir İddiası

Take-Two.jpg

Çin'li oyun devi Tencent, Rockstar Games ve 2K games’in ana şirketi take two ınteractive’i satın almayı düşünüyor olabilir. Reddit’te bir kullanıcının gönderisine göre, Tencent oyun sektörünü büyük çapta etkileyecek planlar yapmakta. Şu aşamada söylenti durumunda olan konu tencent’in, take two ınteractive’i satın alabileceği yönünde. Tabii ki konuşulanlar bununla sınırlı değil. Bu söylentinin temelleri bir finans […]

Devamı: Tencent, Take Two Interactive’i Satın Alabilir İddiası
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yeter artık Tencent adam şirket satın alıp oyunları batırma.

EA çok eskiden böyle bir girişimde bulunmuştu ( daha Gta v yokken piyasa da) alamamıştı, şimdi T2 çok acayip bir şekilde büyüdü Gta ile birlikte.

Ben zannetmiyorum ama Tencent'te cidden çok büyük bir firma oyun sektöründe.

Olamaz. Bunun olacağına o kadar da ihtimal vermiyorum ama olursa felaket olur.

Lânet olası Tencent'in sadece belli bir kısmına sahip olduğu Epic Games'in bile ne kadar boş ve işe yaramaz olduğu ortada. Bir de Take Two giderse geriye sektörde düzgün firma olarak sadece VALVe ve CDPR kalacak sanırım.

Bir de Take Two giderse geriye sektörde düzgün firma olarak sadece VALVE ve CDPR kalacak sanırım.
Obsidian? Ninja Theory? Bethesda(son dönemlerde kötüler)? Naughty Dog? Santa Monica? Insomniac? Guerilla? Remedy? The Coalition? Bungie? CAPCOM? Dontnod Entertainment? InXile? The Initiative?
Epic Games'in bile ne kadar boş ve işe yaramaz.
Epic Games boş mu? Epic Games sadece bir mağaza değil. Gears of War gibi kült olmuş serilerin yaratıcıları. Geçmişte çok iyi işlere imza attılar ve devam ediyorlar Fortnite'tan aldıkları para ile.

Rockstar'ın oyun yapma stratejisine karışmayıp, finansal destek sunarsa; iyi olabilir aslında.
2020'de bile $900M kazandılar GTA V'ten, bu adamların finansal desteğe ihtiyacı yok. RDR 2'den de maliyetlerini çıkarması için gereken ortalama satış sayısını geçtiler ve oradan da kâr ediyorlar şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı