TENDA D305 Modem kurulumu

AsK3R

Kilopat
Herkese selam arkadaşlar, geçenlerde modem tavsiyesi istemiştim. Biraz oradan, biraz buradan bakarak bir modemde karar kıldım ve çarşamba günü TENDA D305 300MBPS KABLOSUZ 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar bu modemi satın aldım.

Önce kendim kurdum ancak internet gelmedi, ardından Türk Telekom'u aradım ve onların direktifleriyle tekrardan kurdum. (Tam olarak aynı şeyleri yaptık :D)

Her neyse, Türk Telekom'daki arkadaşlar kurulumun doğru olduğunu modemin IP aldığını, sistemden gördüklerini söylediler ancak bende hala internet yok. Arıza kaydı oluşturuldu çarşamba günü. Ben de dün merak edip aradım ve hala çözme aşamasında oldukları söylendi (telesekreter tarafından). Aramamdan yaklaşık 30 dakika 1 saat sonra Türk Telekom tarafından arandım ve tekrar bir arıza kaydı oluşturuldu. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşa sorunun ne zaman giderileceğini sordum o da kesin bir tarih vermedi ancak gelen mesajda 48 saat için sorunun çözüleceği yazıyordu. Yani işin kısası +36 saattir internetsiziz. Böyle bir tecrübesi olan varsa ne zaman giderilir bu arıza beni bilgilendirebilirse memnun olurum. Biraz uzun bir yazı oldu okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı