Tenda V12 AC1200 nasıldır?

eseren123

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2018
Mesajlar
53
Selam arkadaşlar, linkini belirttiğim Tenda V12 AC1200 modemi almayı düşünüyorum sizce nasıl bir modem? Bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir modem var mıdır? Fiyatı düşük olur yüksek olur fark etmez şu X modemi al pişman olmazsın asla dediğiniz varsa da biraz bütçe çıkabilirim. VDSL 55 Mbit civarı internet kullanıyorum şu an altyapım bu kadar destekliyor, tabii ileriye dönük olarak fiber desteği de olursa fena olmaz. Son 1 aydır hız problemi yaşıyorum, TurkNet müşteri hizmetlerini defalarca aradım çözmeye çalıştılar ama değişen bir şey olmadı, sorunun modem kaynaklı olabileceğini söylediler. 3,5 senelik bir modem onlardan satın almıştım ZyXEL VMG8623-T50b adında bir modem.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma sorunu falan var yazanlar vardı bu modem hakkında. Umursamadım sipariş vermiştim. Yaklaşık 1 sene olacak hiçbir sorun yaşamadım.
 
Hocam Tenda ortalama bir marka, bütçeye göre daha iyi cihazlar var. DSL ama WAN ile gigabit destekleyecek bir model bakabilirsiniz.
 
Isınma sorunu oluyor ısınınca paket kaybı oluyor falan demişlerdi.

Hocam benim altyapım 66Mbps destekliyor zaten belki de bu yüzden ısınma sorunu ile karşılaşmamışımdır bilemiyorum.
Isınma sorunu olduğunu bildiğim halde zamanında F/P olarak en iyi tercih buydu. Bu nedenle bunu aldım. Isınma sorunu dediğim gibi sorun olmadı. Altyapımın desteklediği hızı kesintisiz, lag girmeden alabiliyorum.
 

Geri
Yukarı