Tenda V300 nasıldır?

Antenlerin ek yerleri, dsl ve diğer bildirim ışıklarının olduğu üst bölüm incecik. Onu kastettim.
Üstüne oturmucak yalnız kaza olur düşer bişey olur modem. Şahsen ben 3-4 defa ayağıma kablosu takıldığı için çok kötü düşürdüm modemi şans eseri bişey olmadı çok kolay kırılabilirdi nasılsa sağlam çıktı o da benim şansım :D
Şu anda o modemi kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Kablosuzda kullandığınız zaman internet olsa bile internete girmiyor. Bilgisayarda kablolu olarak kullanıyorum, 2 gün önce internet olmasına rağmen internete giremiyordum. Modemi 2-3 günde bir kapat-aç yapman lazım.
Senin internetinde problem var bence.

Şu anda o modemi kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Kablosuzda kullandığınız zaman internet olsa bile internete girmiyor. Bilgisayarda kablolu olarak kullanıyorum, 2 gün önce internet olmasına rağmen internete giremiyordum. Modemi 2-3 günde bir kapat-aç yapman lazım.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Antenlerin ek yerleri, dsl ve diğer bildirim ışıklarının olduğu üst bölüm incecik. Onu kastettim.
Isınma sorunu olmadığı sürece sorun olmaz, düşecek bir yerde değil.

2-3 senedir kullanıyorum evimdeki elektrik arızasından dolayı birçok modem değiştirdim ve bugüne kadar gördüğüm en kötü modemlerden, Wi-Fi performansı olarak berbat bir modem araya birkaç duvar girerse çekiyor gösteriyor ama aşırı yavaşlıyor, bant genişliğini değiştirdiğimde ise bulunduğu oda dışında neredeyse hiçbir yerde çekmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı