TEOG 440 Puan Almak için Çalışma Önerisi

z0rbey.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk sınavdan 25 yanlış var. Hesapladım puanım 395. Bunu duzeltmek için 2.TEOG sınavından 2-3 yanlış yapmam gerekiyor. Normalde 18-19 çıkıcaktı dogru cevapları sıldım yanlış cevabı ısaretledım. Saglık olsun telafisi 2. donem ancak 2-3 yapmam şart.

438-440 Puan almam lazım. Nasıl çalışmam gerek bir öneri verseniz bu güzel kardeşinize 6'da ort 85.0045 7'de ort 90.261 8'de 95 yaparım. Önerilerinizi bekliyorum abiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim sınıfta 8. sınıfa kadar 100' den aşşağı not görmeyen çocuk vardı. TEOG matematikte 6 yanlış yaptı gümbürtüye gitti. Aman diyim dikkatli çöz sonun o çocuk gibi olmasın. :(

YGS ve LYS'ye hazırlanan bir abin olarak söylüyorum, sık sık konu tekrarları ve genel tekrar testleri çöz. Eğer zaman problemin varsa evde deneme yapmanı öneririm. Her deneme sonrası yapamadığın ve boş bıraktığın soruları kontrol et, hatta ve hatta doğru yapsanda yaparken zorlandığın sorulara bile tekrar göz at niye bu kadar uğraştım bu soruda diye.
Ders analizleri önemli hangi konudan daha çok eksiğin olduğunu iyi belirlemen gerekiyor iyi bildiğin bi konudan sürekli fazla fazla soru çözmenin anlamı yok dostum eksik olduklarının üzerine git. Kafanda başka soru varsa buraya yazabilirsin yazmaya çalışırım ;)

İlk TEOG mezunlarındanım 442 yapmıştım. Ben uygulamadım ama bizim rehber öğretmeni şunu tavsiye ederdi. Bu güvenderın falan deneme sınavları var 10'lu al her gün birini çöz ve yanlışlarına bakıp hatanı öğren. Hem soruları çözdükçe eksik konun olup olmadığını görürsün. Hem de her türlü soru tipine alışmış olursun. Benim arkadaş bunu yapıp ingilizceden 1 yanlış yapıp kadıköy anadolu lisesine girmişti. İnşallah istediğin puanı yapar ve istediğin liseye gidersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşluk bırakmadığım diye ceza yemişim. Buradan yazıyorum. Dkait abi yorumun için sağol bende İstanbul Kadıköy lisesini istiyorum 440 puan. Dediğini yapıcam o denemeyide alıcam. Dediklerinizi yapıcam

İlk teog mezunlarındanım 442 yapmıştım.Ben uygulamadım ama bizim rehber öğretmeni şunu tafsiye ederdi.Bu güvenderın falan deneme sınavları var 10lu al hergün birini çöz ve yanlışlarına bakıp hatanı öğren.Hem soruları çözdükçe eksik konun olup olmadığını görürsün. Hemde her türlü soru tipine alışmış olursun.Benim arkadaş bunu yapıp ingilizceden 1 yanlış yapıp kadıköy anadolu lisesine girmişti.İnşallah istediğin puanı yapar ve istediğin liseye gidersin.
Abi yorumun için sağol motive ettin inşallah bende 1 yanlış yaparım çok çalışıp test ve deneme çözücem. Yüzdelik dilimim 10 gelirmi abi veya 11 okulun yüzdelik dilimi bu çünkü.

YGS ve LYS'ye hazırlanan bir abin olarak söylüyorum, sık sık konu tekrarları ve genel tekrar testleri çöz. Eğer zaman problemin varsa evde deneme yapmanı öneririm. Her deneme sonrası yapamadığın ve boş bıraktığın soruları kontrol et, hatta ve hatta doğru yapsanda yaparken zorlandığın sorulara bile tekrar göz at niye bu kadar uğraştım bu soruda diye.
Ders analizleri önemli hangi konudan daha çok eksiğin olduğunu iyi belirlemen gerekiyor iyi bildiğin bi konudan sürekli fazla fazla soru çözmenin anlamı yok dostum eksik olduklarının üzerine git. Kafanda başka soru varsa buraya yazabilirsin yazmaya çalışırım ;)
1-2 yanlış yaparsam 2.TEOGtan yüzdelik dilim kaç olur abi tahmini ?

Yorumlarınız için sağolun. Yapacağım dediklerinizi. İnşallah olumlu bir sonuç alırım.Yanlış sayım çokmu fazla 440 için uygunmu sizce ?

Her gün, 10 dakika bile olsa, o gün içinde işlediğin derslerden tekrar yap. O derslerden 30 ya da 50'şer soru çöz. Ödevlerin varsa yarına bırakma. Tekrar yaparken, ders işlerken, test çözerken anlayamadığın yerleri hocaya sor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı