TEOG 440 Puan Almak için Çalışma Önerisi

440 çok yüksek bir puan değil. Kendini kasmadan her gün sindire sindire 30 dakika çalışsan yapabilirsin. Ben hayatımda ders çalışmadığım halde 445 gibi bir puan almıştım. İlk TEOG mağdurlarındanım ben de. :)

Geçen sene TEOG'a girmiş birisi olarak söylüyorum ki aklımızı dağıtacak herşeyden uzak durun. TEOG'dan 458.84 puan aldım. Daha da iyi alabilirdim ama az çalıştım. Lütfen TEOG bitene kadar PC,telefon gibi şeylerle aranı aç. Anlayabildiğin kadar çalış. Uyku düzenine dikkat et. Anlamadığın soruları kesinlikle hocalarına sor. Derslerde hocayı iyi dinle. Not tut. Günlük tekrar yap.

2.Teog'tan 1-2 yanlış yapsam bile puanım 450 olmuyor.440 Anca şu ılk sınavdan bu kadar yanlışım cıkmasaydı keske 1-2 yanlış yapmam sart 440 puana guzel bir lise var inşaallah giderim.Dediklerini yapıcam

Sizce bu ınternettekı hesaplama proglamları dogru yapıyormu ?

Eba testlerini çözeceğim inşallah 2-3 yanlışla sınavdan çıkarım.Başka önerisi olan yazabilir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı