TEOG 467 Puan ile Ordu Anadolu Lisesine Yerleşme

SCVS

Hectopat
Daha fazla  
TEOG'ta 467 puan almıştım ve Ordu Anadolu Lisesi'ne (452 puan) yerleştim. Sizce kötü mü? Birde tavsiye istiyorum ortam nasıl kuracağız ilk gün nasıl olur?

İlk gün okulda çok çekingen davranma ama çok da abartma bunu. :) Zaten sıra arkadaşınla tanıştıktan sonra gerisi gelir. Puan konusuna gelirsek bundan sonra yapılacak zaten bir şey yok. TEOG gündemini pek takip etmedim ama puanın gayet iyi. İllaki herkes 500 puan yapacak diye bir şart yok. :)

Bu arada yeni okulun hayırlı olsun. :)

Hayırlı olsun kardeşim. Ordu güzel bir şehirdir. Bende Ordu'luyum. Eğer Ordu Merkez seçtiysen sahil ile okulun arası fazla yok. Haytalık edip okulu asma sakın :). Allah zihin açıklığı versin.

467 puan orta düzey sayılabilecek bir puan. Ortamdan kastın ne bilmiyorum ama göreceklerin yabancı olmayacak. Hayırlısı olsun diyelim.
Tamam abi sağolasın.
Hayırlı olsun kardeşim. Ordu güzel bir şehirdir. Bende Ordu'luyum. Eğer Ordu Merkez seçtiysen sahil ile okulun arası fazla yok. Haytalık edip okulu asma sakın :). Allah zihin açıklığı versin.
Sağol abi.

Ben ilk gün sıkıntıdan ağlayacaktım çünkü eskilerden kimse yoktu tenefüste kapıdan çıkınca " şimdi tanıdıkta yok kime gidecem ben ? " diye düşünüyordum. [emoji23] Ama ilk haftadan kaynaştık, ilk bizim sınıf kaynaşmıştı. hatta 9.sınıfların en hareketlisi bizim sınıftı.

Hoşgeldin bende Orduluyum. Ordu güzel bir yer. Gayet güzel bir okula yerleşmişsin. Okulun öğretmenleri gerçekten iyi.(Annem öğretmen arada bir seminlerlere gidiyordu yanında gitmiştim. Ordan biliyorum.)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı