Teog İçin Nasıl Çalışmalıyım?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bildiğimiz gibi Türkiye'nin çok güzel bir eğitim sistemi var (!). Neyse bende 8. sınıfa geçtim ve hayatımı değiştirebilecek bir sınav ile karşı karşıyayım:( Çok yaklaştı artık soluksuz çalışmaya başlamanın zamanı geldi. Yanlış anlamayın önceden çalışmıyor gibi olmasın ben önceden de çalışan birisiyim ancak Teog yaklaşınca çalışmaya son gaz devam etmeye başladım. Ama ne yazık ki 1.5 saatten sonra bilgisayar oynayasım felan geliyor oynamaya başlayınca da duramıyorum:( Sizce çalışmak için nasıl bir yola başvurmalıyım? Ve sınava giren arkadaşlarımdan hangi konulara ağırlık vermem gerektiğini söylerse sevinirim.

Sınav çok zor değil ama çok dikkatli olmalısın. Ben dikkatsizlik yüzünden 4 soru yanlış yaptım. Çalışma olarak da öğretmenlerinin söylediği konulara iyice çalış. Ve kendine bir sınır belirle. Ne kadar bilgisayar oynarsan o kadar da ders çalış. Ama sınava yakın zamanlar da daha az bilgisayar oyna, son hafta ise hiç oynama.

Geçen sene Arkadaşlarlar bize g**ecek diye girdiğimiz sınavdan güle oynaya çıktık. Ancak @Ahmet Burak gibi bende dikkatsizlik te 2 soru kaybettim. Dikkatli ol. Grekirse 2 kere oku soruyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bi derse çok yoğunlaşmak yerine kitap okuyup anlamanı geliştir. Çünkü benimde 4-5 sorum yanlış okumam ve dikkatsizlik yüzünden gitti. Ayrıca Türkçe Matematik ve Fen derslerine önem ver yüksek puan getiriyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı