TEOG Kitap Tavsiyesi

Nielle

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Bu sene TEOG var ve ben kitap önerisi almak istiyorum. Bilfen tüm dersler fasikül set ve soru bankaları, bilfen matematik yaprak test, zambak inkılap yaprak test, güvender fen konu anlatımlı, anafen 1.teog soru bankası, final matematik soru bankası, zambak tüm dersler soru bankası ve simya matematik soru bankası var. Ayrıca anafenin denemeleri var.Başka ne önerirsiniz? Gördüğümüz bütün konuların testlerini çözdüm ve düzenli olarak konu çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla Teog'da başarılı olmak için kasım kasım kasılmana gerek yok. Eve geldiğinde o gün ne işlemişsen tekrar et. Sonra gördüğün her konuyla ilgili çok değil, 1 tane yaprak test çöz. Eğer 20 soruda 4 tane yanlışın varsa, üzerinde biraz daha durman gerek demektir. 20 soru çöz, ama adam akıllı kendini ver. Klasik olabilir ama kesinlikle kitap oku. En çok hata okuduğunu anlamamktan geliyor.
İnkılap ve Türkçe için Çözüm yayını ideal.
Hiç doğru düzgün çalışmayıp sadece deftere çalışarak 90-95 aldım Teog'dan. Türkçe 70-85. Eğer biraz dikkat etseydim çok rahat 90 alınacak sınavdı Türkçe. Çözüm yayını candır. Fen için kesinlikle Zambak soru b. al. MEB'in sınavıyla birebir aynı tipte soru çıkmıştı. Anafen'miş, Güvender'miş, öğrenciyi kastırmaktan başka işe yaramıyor. İng. için yapılara çalışman lazım. İng.'de sık kullanılan kelimeler var. Onları ezberle.
Matematiğe gelince, bol bol soru çöz.
Hadi kolay gelsin. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı