Teogdan 17 yanlışım var

akifsahinn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 17 yanlışım var teogda ya normalde çok çalışkan biriyim ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Yarın açıklanacak çok korkuyorum babam kızdı ne yapayım arkadaşlar lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun sende değil! aynısı benimde başıma geldi bende 16 yapmıştım, sorun sistemde çok saçma sorular soruyorlar ve anlatılanlar alakasız. Kafana takma, stres yaparsan diğeri daha kötü olur.

Yahu bende çalışkandım, 321.499 almıştım 2-3 sene önce. Rahat ol bir şey olmaz. Babanın kızması gelip geçici. Sen sınavı bırak, başarıya odaklı olma. Hayatındaki amaç başarı değil bilgi olsun, zaten bilgiyi amaç edinince başarı da geliyor. Çalışmaya devam. :)

Benim 1.cisinde 9, 2.cisinde de 9 çıkmıştı, ilk sınavda bir Fen sorusu iptal olunca 8 e indi. Okul ortalamalarım da 95-94-97.6 dı 470 aldım. (geçen sene)

Merhaba bende bu sene TEOG`a girdim. Yanlışım fazla. İyi bir liseye girmek çok önemli. Ancak kötü bir liseye girsende aslında önemli olan mücadeleyi bırakmamak. Çalışarak yapamayacağın bir şey yoktur. Sonuçta sınavdan 450 üstü puan alacaksın neden sıkıntı yapıyorsun ki ? Ben sınavdan 340 gibi bir puan aldım. Kötü biliyorum ama geçti artık bu sınav önümüzde bir sınav daha var.

Son düzenleme:
Merhaba bende bu sene TEOG`a girdim. Yanlışım fazla. İyi bir liseye girmek çok önemli. Ancak kötü bir liseye girsende aslında önemli olan mücadeleyi bırakmamak. Çalışarak yapamayacağın bir şey yoktur. Sonuçta sınavdan 450 üstü puan alacaksın neden sıkıntı yapıyorsun ki ? Ben sınavdan 340 gibi bir puan aldım. Kötü biliyorum ama geçti artık bu sınav önümüzde bir sınav daha var.
450 üstü alması biraz zor. Ben bile 9 yanlışla 463 alıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı