Teogdan 17 yanlışım var

Benim 60 yanlışım var ben ne yapayım? :D
Kardeşim benim de 40 yanlışım var 35`i matematik ve fen. Anadolu lisesine gidemedim kötü bir liseye gittim diye geleceğinizi karartmayın. Hayat inişli yokuşlu olacak daha başındayız. Dediğim gibi önemli olan hayatta mücadeleyi bırakmamak.

Benim ezberim iyide, ezberle olmazki. O zaman sınava 1 hafta kala herşeyi ezberliyeyim, sınavdan sonrada unutayım. :D Böyle olur mu ya?
Bazı kişiler sene başından beri aralıksız çalışıp 430 alıyorsa, ben son hafta konulara bakıp 475 alıyorsam bu sistem çöpten farksız demektir. Sizin Teog'u bilmem ama bizim Teog'ta sorular aşırı kolaydı. Bu yüzden çalışanlara sorular dalga geçer gibi geldiğinden yapamadılar.:D

Bende 18 yanlış yaptım ancak babam kızmadı . Bir kere yapmışsın yanlışları geri dönüş yok . Bende çok çalıştım ama bir sonuç alamadım .

Benim sınıf arkadaşlarım. Son güne kadar çalışmadılar.Son bir hafta kala çalıştılar. Çalışanlardan daha az yanlış yaptılar.Çok adaletsiz bir sınav sistemi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı