- Makaleler
- 5
Birazcık aklını kullanıp, konuda "Kaç ms olduğuna nereden bakabilirim?" diye sormayacaktın o zaman.Ben sana monitörümün kaç ms olduğunu nasıl öğrenirim diye bir şey sormuyorum.
Bu da tam doğru vermez:Ben bu monitörün 1ms olduğunu nerden görebilirim canlı olarak.
Modelden bakacak kadar zeki birisi olur muhtemelen.Ben monitör satsam 5 ms lik şeyi 1 ms diye yuttursam alıcıya bu alıcı o kontrolü nerden sağlayacak bunu soruyorum.
Modele 1 ms yazdırıp normalde 10 ms olan bişeyi kimse anlamıyors hereks 1 ms yazarBirazcık aklını kullanıp, konuda "Kaç ms olduğuna nereden bakabilirim?" diye sormayacaktın o zaman.
İnternette model adı aratarak bulduğun ms değeri doğrudur zaten. Monitor markası Şahin'i kandıralım diyerek yanlış bilgi vermez.
Bu da tam doğru vermez:![]()
Download TIREAL TFT Test
Download TIREAL TFT Test 1.1 - TIREAL TFT Test - Compact program for fully testing and configuring your LCD-TFT monitorwww.softpedia.com
Modelden bakacak kadar zeki birisi olur muhtemelen.
Model etiketi olur monitörün arkasında. O da olmadı yazdığım gibi aygıt yöneticisinden yöntemler var. Çok istiyorsan dene kazıklamayı, benim gibilere denk gelirsen kazığa oturtur ama.Modele 1 ms yazdırıp normalde 10 ms olan bişeyi kimse anlamıyor herkes 1 ms yazar.
aklımı kullanmam gerektiğini söylediğin yerde yanlış bir şey sormadım ben zaten.Birazcık aklını kullanıp, konuda "Kaç ms olduğuna nereden bakabilirim?" diye sormayacaktın o zaman.
İnternette model adı aratarak bulduğun ms değeri doğrudur zaten. Monitor markası Şahin'i kandıralım diyerek yanlış bilgi vermez.
Bu da tam doğru vermez:![]()
Download TIREAL TFT Test
Download TIREAL TFT Test 1.1 - TIREAL TFT Test - Compact program for fully testing and configuring your LCD-TFT monitorwww.softpedia.com
Modelden bakacak kadar zeki birisi olur muhtemelen.
Soruyu yanlış anlayan sensin. Soruyu inatla yanlış anlayan sensin. Soruyu ısrarla yanlış anlayanda sensin. İnsan gibi açıklama yapıyorum 3 keredir anlamadığın halde. Ama yüzünü bile görmediğim biriyle tartışacakda değilim belki 10 yaşında bi veletsin belki hiç bi bilgiye sahip biri değilsin boş yere muhattap olmaya gerek yok o yüzdenaklımı kullanmam gerektiğini söylediğin yerde yanlış bir şey sormadım ben zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.