Tepkime süresi öğrenme

Ben sana monitörümün kaç ms olduğunu nasıl öğrenirim diye bir şey sormuyorum.
Birazcık aklını kullanıp, konuda "Kaç ms olduğuna nereden bakabilirim?" diye sormayacaktın o zaman.

İnternette model adı aratarak bulduğun ms değeri doğrudur zaten. Monitor markası Şahin'i kandıralım diyerek yanlış bilgi vermez.

Ben bu monitörün 1ms olduğunu nerden görebilirim canlı olarak.
Bu da tam doğru vermez:
Ben monitör satsam 5 ms lik şeyi 1 ms diye yuttursam alıcıya bu alıcı o kontrolü nerden sağlayacak bunu soruyorum.
Modelden bakacak kadar zeki birisi olur muhtemelen.

Birazcık aklını kullanıp, konuda "Kaç ms olduğuna nereden bakabilirim?" diye sormayacaktın o zaman.

İnternette model adı aratarak bulduğun ms değeri doğrudur zaten. Monitor markası Şahin'i kandıralım diyerek yanlış bilgi vermez.

Bu da tam doğru vermez:

Modele 1 ms yazdırıp normalde 10 ms olan bişeyi kimse anlamıyors hereks 1 ms yazar

Bu da tam doğru vermez:

aklımı kullanmam gerektiğini söylediğin yerde yanlış bir şey sormadım ben zaten.
aklımı kullanmam gerektiğini söylediğin yerde yanlış bir şey sormadım ben zaten.
Soruyu yanlış anlayan sensin. Soruyu inatla yanlış anlayan sensin. Soruyu ısrarla yanlış anlayanda sensin. İnsan gibi açıklama yapıyorum 3 keredir anlamadığın halde. Ama yüzünü bile görmediğim biriyle tartışacakda değilim belki 10 yaşında bi veletsin belki hiç bi bilgiye sahip biri değilsin boş yere muhattap olmaya gerek yok o yüzden

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı