Tercih listem nasıl?

specigs

Hectopat
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller herkese. Şu an halihazırda bir işim var çok şükür. Bu sene öğrenci akbili yaptırmak için sınava öylesine girmiştim. Açıköğretim fakültesi yazacağım. Sizce bölümler nasıl? Hangilerinin iş bulma imkanları iyidir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230801_192205.jpg
    IMG_20230801_192205.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_20230801_192445.jpg
    IMG_20230801_192445.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 124
Buradaki en önü açık bölüm web tasarımı ve kodlama. Diplomayı kaptıkdan sonra serbest takılıp dönem dönem firmalardan iş fırsatı yakalayabilirsin. Bir seferlik vs. Onun harici diğer yazdığın bölümlerin diplomaları ancak Türkiyedeki iyi üniversitelerin diploması olursa iş yapabilir yoksa zor hocam ama en iyisi web tasarım. Sivil hava ulaştırmacılığınada iyi kötü diyen var tam emin değilim bilgim dahilinde konuştum :D

Karşılıyor hocam. Tek sıkıntım yazmak için yazmak istemiyorum. Bana bir şeyler katmasını istiyorum bölümün.
Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik programına da bakın hocam, devlet için iyi alımları oluyor. Bu yıl çok alım yaptılar tabi 2 yıl sonra alımlar nasıl olur bilemem ama atanması güzel.
Sağlık Yönetimi çıkıyorsa onun da atanması iyi diye biliyorum.

Buradaki en önü açık bölüm web tasarımı ve kodlama. Diplomayı kaptıkdan sonra serbest takılıp dönem dönem firmalardan iş fırsatı yakalayabilirsin. Bir seferlik vs. onun harici diğer yazdığın bölümlerin diplomaları ancak Türkiye'deki iyi üniversitelerin diploması olursa iş yapabilir yoksa zor hocam ama en iyisi web tasarım. Sivil hava ulaştırmacılığınada iyi kötü diyen var tam emin değilim bilgim dahilinde konuştum :D

Çok teşekkür ederim hocam. Çok açıklayıcı ve bilgilendirici bir yazı olmuş. Web tasarımı ve kodlama 2 yıllık bir bölüm olduğu için alt sıralara yazdım.

Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik programına da bakın hocam, devlet için iyi alımları oluyor. Bu yıl çok alım yaptılar tabi 2 yıl sonra alımlar nasıl olur bilemem ama atanması güzel.
Sağlık sektöründe çalışıyorum zaten hocam. O yüzden o bölümü tercih etmedim. 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı