Ek tercih listem nasıl?

Yurt dışı istediğiniz için fakültenin aacsb akreditasyonu var mı buna da dikkat edin. Akreditasyonun işe yarayabileceğini duydum.

Hocam ben olsam işletme veya iktisattan yana tercih yapardım. Yurt dışında geçerlilikte uluslararası ilişkilerden inanın hiçbir farkı yok. 1. ve 2. sıralara çomü işletme ve Selçuk işletmeyi yazardım. Ancak tabii ki sizin tercihiniz. Alakanız da varsa listeniz puanınıza göre güzel. Ancak birinci sıraya ben olsam Selçuk uluslararası ilişkileri yazardım.

Puana göre sıralama yaptım uluslararası ilişkileri çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü tecrübeli kişilerin bu bölümün geleceği kalmadığını söylediler bana. İktisattan hiç yurt dışı yapabilen insan görmedim ne sosyal medyada ne çevremde.

Yurt dışı istediğiniz için fakültenin aacsb akreditasyonu var mı buna da dikkat edin. Akreditasyonun işe yarayabileceğini duydum.

Bakmadım ama çok büyük ihtimal yok.

Puana göre sıralama yaptım uluslararası ilişkileri çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü tecrübeli kişilerin bu bölümün geleceği kalmadığını söylediler bana. İktisattan hiç yurt dışı yapabilen insan görmedim ne sosyal medyada ne çevremde.

Hocam güncelleme bir tek Atatürk üniversitesinde akredite var sizce Atatürk Üniversitesi'ni öne mi yazmalıyım?

Hocam güncelleme bir tek Atatürk üniversitesinde akredite var sizce Atatürk Üniversitesi'ni öne mi yazmalıyım?

Biraz daha baktım RTE üniversitesinde de varmış onu çıkarmak istiyordum ama yapacak bir şey yok. Ayrıca bence şunu çıkar bunu ekle dediğiniz üniler var mı?

Son düzenleme:
Akreditasyonu olan bölümleri öne yaz. Star gibi akreditasyonu olanların pek önemi yok fakat aacsb olanlar önde olsun.

Akreditasyonu olan bölümleri öne yaz. Star gibi akreditasyonu olanların pek önemi yok fakat aacsb olanlar önde olsun.

Ona nereden bakıyoruz?

Ya hocam bir de belirtseniz işletmeler için olan akredite programı olduğunu ben sadece 1 tane işletme yazdım.

Son düzenleme:
Bölümün sitesinde, YÖK Atlas'ta veya akreditasyon veren kurumun web sitesinde bölüm akredite mi bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı