Terleme sorununuz var mı?

Avuç içi ve ayak içleri çok fazla terliyor. Halıya bastığımda ayağımı söküp atmak istiyorum.

Konserlerimde oldukça terliyorum😌
Şarkılarım kadar olmasada hava çok sıcak 😎

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı durumdan dolayı kuzenim ameliyat olmuştu. Koltuk altından yapılan bir operasyondu. Şimdi şikayeti kalmadı. Onun da elleri ve ayakları sırılsıklam oluyordu.

Hocam peki bu ameliyatta hiç acı falan varmıymış hiç sordunuz mu? Corona sağ olsun şu ankimseyle el sıkışamıyorum ama bir misafirliğe falan gidince o ıslak ayakla girme utancını yaşamayan anlayamaz.

Benim ellerimde ve koltuk altımda çok oluyor. İşin garip tarafı üşüsem dahi bu bölgelerim terlemeye devam edebiliyor. Hele hele PUBG, Fortnite gibi BR oyunlarında hepten coşuyorlar. Ergenlik desem yaş oldu 22 ne ergenliği bu.
Yani evet var.
Koltuk altınızda kıllar birikmiş ise normaldir.

Hocam peki bu ameliyatta hiç acı falan varmıymış hiç sordunuz mu? Corona sağ olsun şu ankimseyle el sıkışamıyorum ama bir misafirliğe falan gidince o ıslak ayakla girme utancını yaşamayan anlayamaz.
Yaşadığınız durumu kendisinden biliyorum. Ciddi bir problem. Pek görüşemiyoruz fakat fazla acı çektiğini sanmam. Sonuçta ameliyat olduğu için illa ki ağrı, sızı olmuştur biraz. Eğer sizi de çok rahatsız eden bir durumsa araştırmanızı tavsiye ederim. Kuzenimin sosyal hayatını etkileyecek düzeyde terliyordu elleri ve ayakları.

Koltuk altınızda kıllar birikmiş ise normaldir.
Koltuk altı kılı ile alakası yok maalesef dostum. Koltuk altımı ak pak yapmama rağmen durum aynı. Anca koltuk altı kremleriyle falan bir miktar önüne geçebiliyorum ama ona da alışıyor vücut ve 1-2 hafta sonra oda fayda etmiyor. Kendimce 2 gün sürüp 2 gün sürmeyerek bir çözüm geliştirdim ve şu anlık nispeten azaldı ama yinede var.

Bu arada ayak yorumlarını okuyunca halime şükrettim. Cidden o daha fena olsa gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı