Terleyen ayak için spor ayakkabı önerisi

L0CKED

Centipat
Daha fazla  
Selamlar spor ayakkabı arıyorum her mevsim giymelik. Başlıkta belirttiğim üzere uzun süre kullandığım için ve ayak yapım gereği terliyor. Fiyat sınırım yok 10k kadar çıkarım. Önerilerinizi bekliyorum ayak numara 40 🤣 mağazadan gidip alacağım internete pek güvenmiyorum ona göre linkler atarsanız sevinirim.

Selamlar spor ayakkabı arıyorum her mevsim giymelik. Başlıkta belirttiğim üzere uzun süre kullandığım için ve ayak yapım gereği terliyor. Fiyat sınırım yok 10k kadar çıkarım. Önerilerinizi bekliyorum ayak numara 40 🤣 mağazadan gidip alacağım internete pek güvenmiyorum ona göre linkler atarsanız sevinirim.

Deri kullanmaman gerekiyor.
Her mevsimde kumaş, süet ayakkabı kullanılmaz.
Ciddi bir terleme sorunun varsa önce ortopediye görünüp sağlığını kontrol ettirmelisin.
Kışın kumaş, süet ayakkabı olmaz çünkü.

Günlük kullanım için en uygunu ve iyisi Skechers diyorlar. Ortopedik ve uzun ömürlü. Göz at istersen.

Skechers günlük kullanım için mantıklıydı ama artık mantıklı değil.
Taban kalitesi değişmedi ama dış dayanımı azaldı, eskisi kadar kaliteli değil çünkü ayakkabılar Amerika'dan gelirken artık Türkiye'de üretilmeye başladı. Hal böyle olunca yerli ayakkabı üreticileri Skechers'ın kalıplarını kopyalayıp aynı modelleri çıkartmaya başladılar; ben bu sebeplerden dolayı New Balance kullanmaya başladım, öneririm.

Deri, süet ayakkabılar hiç giymiyorum desem yeridir.

Deri kullanmaman gerekiyor.
Her mevsimde kumaş, süet ayakkabı kullanılmaz.
Ciddi bir terleme sorunun varsa önce ortopediye görünüp sağlığını kontrol ettirmelisin.
Kışın kumaş, süet ayakkabı olmaz çünkü.

@armas

Skechers günlük kullanım için mantıklıydı ama artık mantıklı değil.
Taban kalitesi değişmedi ama dış dayanımı azaldı, eskisi kadar kaliteli değil çünkü ayakkabılar Amerika'dan gelirken artık Türkiye'de üretilmeye başladı. Hal böyle olunca yerli ayakkabı üreticileri sknew Bchers'ın kalıplarını kopyalayıp aynı modelleri çıkartmaya başladılar; ben bu sebeplerden dolayı New balance kullanmaya başladım, öneririm.

New balanceye de bakayım o halde dediğiniz gibiyse skechersdan uzak durayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı