Termal macun 2 yılda değiştirilmeli mi?

Araba da cansız ya ondan onu örnek verdim. Teknoloji forumunda termal macun değiştirmemeyi savunanı da ilk defa ben görüyorum. Siz ikiniz bildiğiniz gibi yapın.
Çalışan termal macunu değiştirirken anakarta zarar vermen zaten çalışan termal macunun sana sorun çıkartmasından defalarca daha olası. Bilgisayarda sorun yoksa kurcalanmaz, tak çıkar yaparken bir şeyi bozma olasılığı var.

Termal macun tabii ki değiştirilmeli ama macun özelliğini yitirmeye başlayınca değiştirilmeli. İşlevini yerine getiren macunu değiştirmenin hiçbir mantığı yok.
Bak şunu da yazacağım sonra cevap bekleme benden. 2 senelik termal macun kurumuştur zaten, konu 3 aylık macunu değiştirmek değil. Macunun bozulduğunu sana kendi söylemez 1 sene sonra değiştirirsin işte.

Bak şunu da yazacağım sonra cevap bekleme benden. 2 senelik termal macun kurumuştur zaten, konu 3 aylık macunu değiştirmek değil. Macunun bozulduğunu sana kendi söylemez 1 sene sonra değiştirirsin işte.
Macun kuruyunca sökülmüyor mu arkadaş? Sökülüyor. İşlemci sıkıntı çıkarmayan sıcaklıklardaysa macunu değiştirmek sadece eğlence aramaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ekran kartım en az 3 yıl boyunca kendisi ile gelen termal macunu ile kullanıldı ( 2. sahibiyim güvenlik etiketini ben açtım) sonrasında ısınmaya başladı ve bende termal macunu değiştim, sıcaklıklarım düştü oldu bitti. Ekran kartı sağlam mı? Sağlam, sorun var mı? Yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı