Termal macun alternatifi yoktur

Makaleler
13
Yer
Hinohara Nishitama
Ekran kartım R7 370. Bu yıl 8. yaşını kutlayacağız. Ayda bir kendi canına kıysa da fırın görüp geldiğinde akraba ziyaretinden gelmiş çocuk gibi seviniyor, çalışıyor, canım kartım.

Şimdi yine attım fırına, çıktı fırından ve çalışıyor; ancak büyük bir sorun var... Termal macun yok.

Bitmiş, biten şırıngayı tutuyormuşum köşede. Bayramda alsam gelmeyecek, açık dükkan yok, bilgisayarcı yok bir şey yok. Macunsuz kaldım öyle.

Termal ped kullandım, hayatımın sayılı komik günlerine biri daha eklendi.
Screenshot_2023-06-30-17-06-09-697_com.miui.gallery-edit.jpg
Boşta 60, sürücü kurulum programı açılınca 78, blender'da 10 köşeli yuvarlak yapınca 105 derece oluyor. Bir de tek ölçümde, bir anda.
Screenshot_2023-06-30-17-05-32-878_com.miui.gallery-edit.jpg

Bakır folyo denedim, bios ekranını zor gördüm.
Screenshot_2023-06-30-17-06-45-163_com.miui.gallery-edit.jpg

Diş macunu, mayonez ve yoğurt gibi önerileri umursamıyorum bile.

Bayram günü tek tek bilgisayarcı dolaştım. Camdaki numarayı aradım. Bir bilgisayarcı misafirlikte olduğunu ve 2 saat sonra gelebileceğini söyledi. Dükkanın önünde 1.5 saat bekledim ve macunu aldım. Aşağıdaki şeyin alternatifi YOK! Kıymetini bilin, su gibi yedekli saklayın.
IMG_20230630_180302.jpg

Son düzenleme:
Ekran kartım R7 370. Bu yıl 8. yaşını kutlayacağız. Ayda bir kendi canına kıysa da fırın görüp geldiğinde akraba ziyaretinden gelmiş çocuk gibi seviniyor, çalışıyor, canım kartım.

Şimdi yine attım fırına, çıktı fırından ve çalışıyor; ancak büyük bir sorun var... Termal macun yok.

Bitmiş, biten şırıngayı tutuyormuşum köşede. Bayramda alsam gelmeyecek, açık dükkan yok, bilgisayarcı yok bir şey yok. Macunsuz kaldım öyle.

Termal ped kullandım, hayatımın sayılı komik günlerine biri daha eklendi.
Eki Görüntüle 1842052
Boşta 60, sürücü kurulum programı açılınca 78, Blender'da 10 köşeli yuvarlak yapınca 105 derece oluyor. Bir de tek ölçümde, bir anda.
Eki Görüntüle 1842053

Bakır folyo denedim, BIOS ekranını zor gördüm.
Eki Görüntüle 1842051

Diş macunu, mayonez ve yoğurt gibi önerileri umursamıyorum bile.

Bayram günü tek tek bilgisayarcı dolaştım. Camdaki numarayı aradım. Bir bilgisayarcı misafirliğe gittiğini ve 2 saat sonra döneceğini söyledi. Dükkanın önünde 1.5 saat bekledim ve macunu aldım. Aşağıdaki şeyin alternatifi YOK! Kıymetini bilin, su gibi yedekli saklayın.
Eki Görüntüle 1842050

Antalya'da sahilde güneş kremi yerine termal krem kullanan Rus hacker yok mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı