- Makaleler
- 6
Bunun için soğutma bloğunu sökmek ve kontrol etmek lazım. Eğer macun bloktan kenarlara doğru aktıysa evet diyebiliriz.
Bunun için soğutma bloğunu sökmek ve kontrol etmek lazım. Eğer macun bloktan kenarlara doğru aktıysa evet diyebiliriz
Bilgisayarcınız muhtemelen sizi başından salmak istemiş olabilir.
Kendi ekran kartımda yaşadığım pump out görsellerini bırakıyorum. Macun çipin üzerinde kalmıyor ve kenarlara doğru akıyor. Az çok kafanızda fikir oluşturur.
Eki Görüntüle 2526582
Eki Görüntüle 2526583
Sizin de başınıza gelen şey bu olabilir.
Eğer kendim beceremem derseniz bilgisayarcınız yerine yetkili servise ürünle birlikte yollayın.Thermalright helios gibi termal pedler tercih edin.
Bilgisayarcıya bile gitmeye gerek yok. Şu ürünü alıp kendiniz uygulayabilirsiniz. Eğer harici GPU varsa onun için de öneririm.
Eğer kendim beceremem derseniz bilgisayarcınız yerine yetkili servise ürünle birlikte yollayın.
Bilgisayarcıya bile gitmeye gerek yok. Şu ürünü alıp kendiniz uygulayabilirsiniz. Eğer harici GPU varsa onun için de öneririm.
Eğer kendim beceremem derseniz bilgisayarcınız yerine yetkili servise ürünle birlikte yollayın.
Bilgisayarcıyla aram iyi benim yapmaz mı acaba ve dediğiniz ürünü en güvenilir nereden alabilirm.
Thermalright Helios'un şu anda stoğu yok. Olan yerlerde de aşırı pahalı. PTM 7950 Honeywell'e bakabilirsin.
![]()
Thermische Geleidende 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 Fase Veranderen Siliconen Pad Vel Laptop Cpu Gpu Silicone Grease Pad - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Aynı yerden alıp test eden var:güvenilir mi ki burası
Aynı yerden alıp test eden var:
İnceleme: Honeywell PTM 7950 termal pad incelemesi
Merhabalar. Acer Nitro 5 laptopumun ( CPU: Ryzen 5 6600H GPU: RTX 3050 95w) her oyunda çok ısınması yüzünden bir çözüm arayışına girdim ve maalesef termal macunu Arctic MX-6 ile değistirdim. Fakat aradan birkaç hafta geçmeden Valorant, CS2 gibi oyunlarda 100° CPU, 85° GPU sıcaklıklarına ulaştı...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.