Termal Macun Değişimi Sonrası İşlemci Isınma Sorunu

lutch

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 4-5 gün önce fanı temizlemek üzere çıkarmıştım. Sonrasında fark ettim ki termal macun bitmiş ve idare etmesi için dandik bir termal macun aldım. Çok idare etmedi tabii ki. Bugün yeni termal macunum kargodan geldi ve markası Zalman STG2. Sürdüm termal macunu işlemci boştayken hiçbir sorun yok. Ama mesela bir Steam oyununa giriyorum %50-%60'lara çıkınca işlemci 90-100 arası devasa bir ısıya sebep oluyor. Ve şu Intel'in stok soğutucusuna biraz kıllandım doğru düzgün takılmıyor. Ama tam oturduğundan eminim fanın. Termal macunu da videoda anlattığınız gibi uyguladım. Çok termal macun sürmediğimi düşünüyorum.
İşte görüntü:
bb1.jpg
bb2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Macunları temizleyin baştan macunlama yapın. İşlemci soğutucusunun tırnaklarının tam olarak oturduğundan emin olun.

Ayrıca sıcaklık değerlerini hangi program ile ölçüyorsunuz ?
İşlemci fanınız kaç yıllık ?

Macunları temizleyin baştan macunlama yapın. İşlemci soğutucusunun tırnaklarının tam olarak oturduğundan emin olun.

Ayrıca sıcaklık değerlerini hangi program ile ölçüyorsunuz ?
İşlemci fanınız kaç yıllık ?

Sağ olun hocam, macunu 2 kez tekrar sürdüm fanı taktım şu an boşta 20-30 derece arası oyunda max 50 derece buluyor. Büyük ihtimalle fan tam girmediğin oldu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı