Termal macun değişimi zor mu?

TURKISHPOWA

Decapat
Hayatımda hiç değiştirmedim, ilk defa deneyeyim diyorum. 2 senedir değişilmemiş. Değiştirme zamanı gelmiş midir ve kolay bir şey mi?

Gelmiştir ama değişmesen 3'te götürür muhtemelen. Kasa mı laptop mu ?

Sıcaklığa bakıp ve kapsamlı olarak değerlendirip karar vermek daha iyi olabilir. 2 yıl evet uzun bir süre değiştirmek iyi olabilir fakat sıcaklığa ve diğer değerlere bakarsın çok yüksek değilse belli bir süre daha kullanabilirsin.

Gelmiştir ama değişmesen 3'te götürür muhtemelen. Kasa mı laptop mu?

Kasa hocam.

Sıcaklığa bakım kapsamlı olarak değerlendirip karar vermek daha iyi olabilir. 2 yıl evet uzun bir süre değiştirmek iyi olabilir ama sıcaklığa ve diğer değerlere bakarsın çok yüksek değilse belli bir süre daha kullanabilirsin.

Tempcoreden takip ediyorum arada, Valorant'ta falan 43 oluyor maksimum.

Kasa hocam

Tempcoreden takip ediyorum arada, Valorant'ta falan 43 oluyor maksimum

Yanlış gösteriyor veya yanlış bakıyorsunuz. Boşta bile 43 iyi bir sıcaklık. MSI Afterburner ile oyun içinde bakmanız gerek. Ayrıca Valorant'ta sıcaklık çok çıkmaz. Stres testi yapmak gerekir.

Sistem özelliklerin ne? Sıcaklıklar yüksek değilse gittiği yere kadar kullan derim.

Yanlış gösteriyor veya yanlış bakıyorsunuz. Boşta bile 43 iyi bir sıcaklık. MSI Afterburner ile oyun içinde bakmanız gerek. Ayrıca Valorant'ta sıcaklık çok çıkmaz. Stres testi yapmak gerekir.
43 bana da garip geldi :D 1 yıl olmadı daha macunu değişeli, 5600 şu an boşta 48-55 derece. Gerçi 4.45GHz hızda sabit çalışıyor 30-40W min. çekip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı