Termal macun değişiminden sonra bilgisayar kasıyor

Leoon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda son zamanlarda garip bir şeyler oluyor en son işlemciye termal macun sürmeye çalıştıgımda fanın ayaklarını kırdım ve sinirden bayağı bir anakarta flanda bastırmıştım. Orada bir parçaya zarar gelmiş olabilir bilgisayarcıya gotürdügümde yeni bir fan taktı ve kendi termal macununu sürdü o günden sonra PC'de acayip bir kasıntı var. Google'da bile bir şey açarken PC kasıyor böyle arada mouseyı çevirirken yavaş dönüyor falan yük biniyor. Gibi bu sorun hangi parçada nasıl anlarım nasıl test ederim ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha fan çalışıyo ama normalde benim fanım aşşağıdaki gibi normal intel fanıydı adam ayaklardan kalmadıgını söyledi bana garip rgbli bi fan taktı fanda bişi olabilirmi ?

Bide arada çogunlukla pc bi 8-9 saat açık kaldıgında flan acayip bir ses çıkıyo pcden bildiginiz araba sesi gibi psuya bastırınca düzeliyo pcye garip bişiler oldu anlamadım.
Fan diye tahmin ediyorum ama başka bir şey de olabilir. Kısaca bilgisayarında ısınma problemi var.

dediğim gibi termal macun sürerken oldu herşey adamda sürdügünü söyledi başka napmam lazım işlemciye zarar vermiş olabilirmiyim acaba
İşlemciye zarar verdiğini sanmıyorum. İşlemciler zaten kendisine zarar verecek kadar ısınınca soğumak için kendisini bilerek yavaşlatıyor, hatta bilgisayar kendi kendini kapatabiliyor. Bahsettiğin takılmalar da bundan oluyordur.

SpeedFan indirip fan hızını paylaşın.
burasımı ?
Screenshot_4.png

@yusufunknown paylaştım normalmi hız ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı