Termal macun kaç yılda bir değişmeli?

Bilgisayarımı hazır sistem olarak aldım. Sadece içini 3 4 kez açıp toz almışımdır.
Bir buçuk yıldan fazla oldu bu süreçte bir sürü PC'yi zorlayan hikayeli oyun bitirdim, FPS oyunları oynadım çok sık kullandım diyebilirim.
Sizce değişilmeli mi?

Sıcaklıklar yükselmediği sürece gerek yok. Sıcaklıklar ne durumda?

Bilgisayarımı hazır sistem olarak aldım. Sadece içini 3 4 kez açıp toz almışımdır.
Bir buçuk yıldan fazla oldu bu süreçte bir sürü PC'yi zorlayan hikayeli oyun bitirdim, FPS oyunları oynadım çok sık kullandım diyebilirim.
Sizce değişilmeli mi?

6 ayda bir yenilenmesi tavsiye ediliyor.

Artı -1 Eksi
Sizce değişilmeli mi?

Dostum senede bir kez bakımlarını yapmak hem senin kafanı rahat tutar hem de PC'ye az da olsa zarar bile vermeden kullanırsın çok ısınıpta zarar görmeye başlamanın ne alemi var senede bir değiş.

Artı -1 Eksi
Dostum senede bir kez bakımlarını yapmak hem senin kafanı rahat tutar hem de PC'ye az da olsa zarar bile vermeden kullanırsın çok ısınıp da zarar görmeye başlamanın ne alemi var senede bir değiş.
Öyle yapmak hem boşuna uğraştırır hem de boşuna masraf çıkarır. Sıcaklıklar normal olduktan sonra neden durduk yere içini açıp macununu değiştirsin?

Öyle yapmak hem boşuna uğraştırır hem de boşuna masraf çıkarır. Sıcaklıklar normal olduktan sonra neden durduk yere içini açıp macununu değiştirsin?

Dostum vücudun kokmadıkça banyo yapmak gibi bir şey dediğin.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı