Çözüldü Termal macun kurur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pickaroon

Hectopat
MSI MAG Frozer S vardı bende ama işlemcimi değiştirdim. 1 sene kadar önce içine kuru üzüm falan koyulan küçük şeffaf naylonun içinde duruyordu ufacık aldım sürdüm ve geri ağzını kapatıp bantladım.
İki sorum var birincisi o macun bozulmuş mudur?
Diğeri ise soğutucunun altındaki bakır kısımdan eski kuru macunu ne ile temizlemeliyim? Kolonya olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
MSI MAG Frozer S vardı bende ama işlemcimi değiştirdim. 1 sene kadar önce içine kuru üzüm falan koyulan küçük şeffaf naylonun içinde duruyordu ufacık aldım sürdüm ve geri ağzını kapatıp bantladım.
Diğeri ise soğutucunun altındaki bakır kısımdan eski kuru macunu ne ile temizlemeliyim? Kolonya olur mu?
Islak mendille silebilirsiniz. Sonra işlemcinin üstünü ve soğutucunun altını kurutun.
Sakladığınız macun hava ile temas etmiyorsa kurumaz. Kurusa belli olur zaten. Ancak şeffaf poşete konulan macun kalitesiz bir şeydir. Doğru düzgün bir macun alıp kullanmanızı öneririm.
Mikrofiber bez en iyisi sanırım, çizilmesi ısı iletimini zayıflatıyor diye okumuştum. İzopropil alkol diye bir şey de var ama ben kolonya+peçete ile yaptım ama bir dahakine uygun bir bez ile yapacağım. Macunun kuruduğunu sanmam ama yenilemen iyi olur sıcaklıklara bakarak.

Macun bozulmaz.

Bakır kısımdaki macunu izopropil alkol ile veya ıslak mendil ile temizleyebilirsiniz.

Islak mendille silebilirsiniz. Sonra işlemcinin üstünü ve soğutucunun altını kurutun.
Sakladığınız macun hava ile temas etmiyorsa kurumaz. Kurusa belli olur zaten. Ancak şeffaf poşete konulan macun kalitesiz bir şeydir. Doğru düzgün bir macun alıp kullanmanızı öneririm.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı