Termal macun miktarı nasıl?

ny4rlk0

Hectopat
Yer
AraAra Island
RAM
32GB
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
Nitro 5 AN515-45
İşlemci
Ryzen 7 5800H
WhatsApp Image 2022-11-28 at 19.07.32.jpeg

Eki Görüntüle

Az mı, sürdüm? Thermal Grizzly Kryonaut bir seferde bitti. İçinde çok az vardı sanki. En az iki defalık çıkması gerekmiyor muydu?
Isınınca dağılır diye uğraşmadım dağıtmaya.
s2.png

sonra.png

Hocam bu kadar yeni bir pcyi açıp neden değiştirme gereği duydunuz ki. Ayrıca çok olmuş. Umarım dağılıp diğer bileşenlere zarar vermez.

Hocam bu kadar yeni bir PC'yi açıp neden değiştirme gereği duydunuz ki. Ayrıca çok olmuş. Umarım dağılıp diğer bileşenlere zarar vermez.

İçinde olan miktardan az sürdüm. Cihazın fabrika macunu bundan daha fazlaydı. Çok kurumuştu. Tekrar açıp birazını silsem mi? Şu an ki dereceler bunlar. Gözükmeyen kısım 52 dereceye %3, ayrıca overclock kapalı.
1669652876533.png

Fazla sürülmüs. O macun daha yayilacak. Ortasina ortalama nohut tanesinden biraz daha az macun sürüp yayacaksiniz. Yaymak zorunda da degilsiniz aslinda. Buradaki amac sogutucu ile isi dagiticisinin arasindaki boslugu doldurmak. Gereginden fazla sürdügünüz zaman olumsuz sonuclarla karsilasabilirsiniz.

Ben olsam korkuma asla açamazdım içini iyi sistemin var.

Mecburdum 60-65 dereceyi görüyordu boşta bıraksam bozulacak. Zaten insanların bilgisayarlarını gözüm kapalı tamir ederim, kendime gelince anca foss. 🙄

Fazla sürülmüs. O macun daha yayilacak. Ortasina ortalama nohut tanesinden biraz daha az macun sürüp yayacaksiniz. Yaymak zorunda da degilsiniz aslinda. Buradaki amac sogutucu ile isi dagiticisinin arasindaki boslugu doldurmak. Gereginden fazla sürdügünüz zaman olumsuz sonuclarla karsilasabilirsiniz.

Söküp ne kadarını silmem yeterli? Sileyim mi bir kısmını? Neyse bir LoL atayım bakayım ne kadar ısınacak. Öncekini geçerse silerim bir kısmını.
Sürmeden önceki haliyle aynı. LoL yine 60 derece. Sanırım birazını sileceğim tekrar açıp.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı