Çözüldü Termal macun nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Briann

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
i5 10400f
Merhaba bilgisayarımı alalı 2 seneyi geçti ve daha hiç termal macun değişimi yapmadım. İşlemcime kendim termal macun süreceğim. Hangi marka macun kullanmalıyım? 1 gram mı 4 gram mı almalıyım? Sadece işlemciye süreceğim.

Çözüm
Termal macun alırken bilindik marka, termal iletim değeri 8 ve üzeri bir ürün seçin. Bütçenizi belirtirseniz verimli öneride bulunabiliriz.

Bildiğim kadarıyla termal macunu işlemcinin üzerine X işareti olacak şekilde sıkmak en mantıklısı çünkü macun neredeyse alanın tamamını kaplıyor bu şekilde. Marka konusunda bilgim yok maalesef.

Termal macun alırken bilindik marka, termal iletim değeri 8 ve üzeri bir ürün seçin. Bütçenizi belirtirseniz verimli öneride bulunabiliriz.

Çözüm
bütçe sorun değil sadece kullanacağımdan fazla almak istemiyorum ve en iyisi olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…