Briann Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 İşlemci i5 10400f Merhaba bilgisayarımı alalı 2 seneyi geçti ve daha hiç termal macun değişimi yapmadım. İşlemcime kendim termal macun süreceğim. Hangi marka macun kullanmalıyım? 1 gram mı 4 gram mı almalıyım? Sadece işlemciye süreceğim.
Merhaba bilgisayarımı alalı 2 seneyi geçti ve daha hiç termal macun değişimi yapmadım. İşlemcime kendim termal macun süreceğim. Hangi marka macun kullanmalıyım? 1 gram mı 4 gram mı almalıyım? Sadece işlemciye süreceğim.
Çözüm Ulunay 28 Kasım 2023 Termal macun alırken bilindik marka, termal iletim değeri 8 ve üzeri bir ürün seçin. Bütçenizi belirtirseniz verimli öneride bulunabiliriz. Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
Termal macun alırken bilindik marka, termal iletim değeri 8 ve üzeri bir ürün seçin. Bütçenizi belirtirseniz verimli öneride bulunabiliriz. Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
moreLithium Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 Bildiğim kadarıyla termal macunu işlemcinin üzerine X işareti olacak şekilde sıkmak en mantıklısı çünkü macun neredeyse alanın tamamını kaplıyor bu şekilde. Marka konusunda bilgim yok maalesef. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla termal macunu işlemcinin üzerine X işareti olacak şekilde sıkmak en mantıklısı çünkü macun neredeyse alanın tamamını kaplıyor bu şekilde. Marka konusunda bilgim yok maalesef.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.067 Makaleler 6 Çözümler 54 28 Kasım 2023 #3 Termal macun alırken bilindik marka, termal iletim değeri 8 ve üzeri bir ürün seçin. Bütçenizi belirtirseniz verimli öneride bulunabiliriz. Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Artı 0 Eksi Çözüm
Termal macun alırken bilindik marka, termal iletim değeri 8 ve üzeri bir ürün seçin. Bütçenizi belirtirseniz verimli öneride bulunabiliriz. Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
KS KS Briann Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 Ulunay dedi: Termal macun alırken bilindik marka, termal iletim değeri 8 ve üzeri bir ürün seçin. Bütçenizi belirtirseniz verimli öneride bulunabiliriz. Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... bütçe sorun değil sadece kullanacağımdan fazla almak istemiyorum ve en iyisi olsun istiyorum Artı 0 Eksi
Ulunay dedi: Termal macun alırken bilindik marka, termal iletim değeri 8 ve üzeri bir ürün seçin. Bütçenizi belirtirseniz verimli öneride bulunabiliriz. Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... bütçe sorun değil sadece kullanacağımdan fazla almak istemiyorum ve en iyisi olsun istiyorum
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.067 Makaleler 6 Çözümler 54 28 Kasım 2023 #5 Paylaştığım ürünü veya aynı markanın Hydronaut ürününü alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 565 Çözümler 2 28 Kasım 2023 #6 Kryonaut ile aynı iletkenlik seviyesine sahip ve 3gr bunu da alabilirsiniz. Cooler Master Cryofuse Violet Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Cryofuse Violet Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
Kryonaut ile aynı iletkenlik seviyesine sahip ve 3gr bunu da alabilirsiniz. Cooler Master Cryofuse Violet Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Cryofuse Violet Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com