Çözüldü Termal macun nerelerde kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba. Termal macun anakartta nerelere sıkılır? İşlemci ve ekran kartına sürdüm, kuzey köprüsüne de sürecektim ama orada termal ped varmış sürmedim. Başka nerelere sürülür?

Son düzenleme:
Çözüm
Başka bir yere sürmene gerek yok.

1623141296812.png

Ekstra olarak kuzey köprüsüne termal pad takılabilir ama ben daha kullandığım hiçbir PC'de değiştirmeye ya da sonradan takmaya gerek duymadım. Zaten üzerinde pasif soğutucu ve termal pad olur genelde.
Merhaba. Termal macun anakartta nerelere sıkılır? İşlemci ve ekran kartına sürdüm, bir yere daha sürecektim ama orada termal ped varmış sürmedim. Başka nerelere sürülür?

Çipsete sürülüyor. Ama siz sürmeyin.

Başka bir yere sürmene gerek yok.

1623141296812.png

Ekstra olarak kuzey köprüsüne termal pad takılabilir ama ben daha kullandığım hiçbir PC'de değiştirmeye ya da sonradan takmaya gerek duymadım. Zaten üzerinde pasif soğutucu ve termal pad olur genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı