Termal macun önerisi

Bütçe sorun değilse ve 1 hafta beklerim diyorsanız:

Ülkeden almak isterseniz MX-4 öneririm.

Kryonaut ülkemizde daha ucuz.

Bütçe sorun değilse ve 1 hafta beklerim diyorsanız:

Ülkeden almak isterseniz MX-4 öneririm.

Şu ana kadar ki en iyi termal macun. Alacaksanız maksimum bu var hocam.
Kryonaut Extreme.

Daha iyisi varmış :D Sahteliği konusunda bir bilgim yok ama; https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-kryonaut-extreme-14-2-w-m-k-pm-HB000014QQEV
Termal iletkenlik konusunda Thermal Grizzly Kryonaut 12.5 W/mk iken, Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 14,2/mk imiş.

@Umut 77 iyi o halde siz oradan alın. Sahte ürün çıktığında iadesiyle siz uğraşın. Konu sahibinin öyle bir derdi olmayacak.

Sizin attığınızdan sahte çıkmayacağı ne malum? Üstelik Amazon Germany daha ucuza satıyor zaten.

MX-4 termal macunu ekran kartıma denedim az önce, eski macunu baya kuruydu yok gibiydi ısının azalmasını beklerken 1-2 derece yükseldi diyebilirim. Mining yaparak deniyorum şuan hava çok sıcak gerçi ama bilemedim 55 lerde seyrediyordu şuan 56-57 lerde seyrediyor. 51-52 olur diye bekliyordum açıkçası. İşlemciyede sürdüm onuda cs go oynarak denedim 15 dk 75 leri görüyordu 64 ü geçmedi şuan uzun süreli oynamada nasıl olur bilemiyorum ama işlemci tarafında iyi performans veriyor gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı