Termal macun önerisi

ElysiumTR

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bilgisayarım bu aralar sıcaklarında gelmesi haliyle aşırı derecede ısınmaya başladı, termal macunu'da ne zamandır değiştirmiyorum. Sağlam ve kaliteli termal macun önerilerinizi bekliyorum.

Çok abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum kaliteli bir marka aldıktan sonra çok büyük fark olmaz. Bazı bilgisayar tamir yerlerine giderseniz 15TL gibi fiyatlara normal termal macunların 4-5 katı boyutunda ürünler verirler onları alırsanız bir tek sıkıntı yaratır.

Benim şu an kullandığım ürün bu: TG4 THERMAL MACUN - Vatan Bilgisayar tavsiye ederim.

17TL'ye satılıyor ama ben o yazdığım bilgisayar tamir yerlerinden 30TL'ye hızlıca almıştım hemen yanımda Vatan ve Gold mağazası olmasına rağmen burası daha ucuzdur diye düşünmüştüm :(

Bu arada ben notebookumda kullandım hem ekran kartına hem işlemciye sürdüm yaklaşık 2 kere gitti şuan hala içinde biraz var ama ikisine de sürmeye yeter mi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı