Termal macun önerisi

Laptop için en ideali CTG8'dir. Fiyatı zaten inanılmaz iyi.

Ben birkaç ay önce 68 liraya almıştım. 10 gram bu arada bilginiz olsun.

O zaman biraz daha verip krynoaut almak en iyisi. Son olarak krynoaut Pumpout yapmaz değil mi?
Yapar. MX-4 veya Krynoaut alınmaz laptop için.

Pumpout olmuyor ise termal grizzly hydronout alayım.
Hocam termal macunlar, laptoplarda ısınma fazla olduğu için ve işlemci ebatı küçük olduğu için her laptopta bir süre sonra dışarı sızar ve cihaz 90 95 derecelere çıkmaya başlar ben bunun önüne katı termal macun ile geçtim Max 80-85 derece oluyor

Hocam 20tl daha koyun Kroyonout alın. N11'den alırsanız, Tık hızlı kuponları ile 159TL'ye geliyor.

Viskozite'si yüksek hocam yapmaz.
Hocam hepsiburadada 50 TL'lik indirim varmış onu kullanayım :D .

Hocam termal macunlar, laptoplarda ısınma fazla olduğu için ve işlemci ebatı küçük olduğu için her laptopta bir süre sonra dışarı sızar ve cihaz 90 95 derecelere çıkmaya başlar ben bunun önüne katı termal macun ile geçtim Max 80-85 derece oluyor
Hocam katı termal macunu ilk defa duydum öneriniz nedir?

Hocam hepsiburadada 50 TL'lik indirim varmış onu kullanayım :D .

Hocam katı termal macunu ilk defa duydum öneriniz nedir?
Önerim şu, hangi termal macunu alırsan al bir süre sonra bu belki 1 ay belki 1 hafta belki 1 saat sonra Pumpout olacak ve cihazın resmen macun yüzeysel sürülmüş gibi çalışacak. misal şuan oyunlarda kaç derece sıcaklık alıyosun işlemci için ?

O zaman biraz daha verip krynoaut almak en iyisi. Son olarak krynoaut Pumpout yapmaz değil mi?
Hydronaut viskozite konusunda biraz daha iyi. Kryonaut da tercih edebilirsiniz, problem olmaz. Bir tık daha iyi performans verir.

Hocam hiç merak edip ölçmedim ya 😅. Katı termal macunu öneriniz nedir ? Link atabilir misiniz rica etsem.
Katı macuna ihtiyacınız yok, Kryonaut veya Hydronaut işinizi görecektir. 20 lira fazla verip Kryonaut alsanız daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı