Termal macun önerisi

Arctic MX-6 ve Thermal Grizzly Kryonaut
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arctic MX-6 ve Thermal Grizzly Kryonaut olabilir ikisi de senin işlemci için çok uygun ve kaliteli.
hocalarım, aşağıda ki ürünü direk elden itopyadan almak için gidicem bahsettiğiniz ürün budur farklı modelleri olmasına rağmen karşılaştırdım. size bir sorum daha olacak bu konu ile ilgili şuan kullanacağımdan fazlasını alıcam stok bulunmadığı için, kalan kısmını macunu muhafaza edebilirmiyim?

Arctic MX-6 ve Thermal Grizzly Kryonaut
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

attığınız videoya göre en üsttekini mi tercih etmeliyim ?

@salih2008 @ensomg yukarıdaki yorumu bakmanızı rica ediyorum 🙏🏻🙏🏻

Dosya Ekleri

• IMG_2370.png
    IMG_2370.png
    621,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Hocalarım, aşağıda ki ürünü direk elden İtopya'dan almak için gideceğim bahsettiğiniz ürün budur farklı modelleri olmasına rağmen karşılaştırdım. Size bir sorum daha olacak bu konu ile ilgili şu an kullanacağımdan fazlasını alacağım stok bulunmadığı için, kalan kısmını macunu muhafaza edebilir miyim?

Attığınız videoya göre en üsttekini mi tercih etmeliyim?

Hocam benim dediğim Thermal Grizzly Kryonaut bu kopyala yapıştır webe. Ben öbürkilerini bilmem bu senin işlemcine göre diye biliyorum.

hocalarım, aşağıda ki ürünü direk elden itopyadan almak için gidicem bahsettiğiniz ürün budur farklı modelleri olmasına rağmen karşılaştırdım. size bir sorum daha olacak bu konu ile ilgili şuan kullanacağımdan fazlasını alıcam stok bulunmadığı için, kalan kısmını macunu muhafaza edebilirmiyim?

attığınız videoya göre en üsttekini mi tercih etmeliyim ?

Hocam o liquid metal sıvı bir macun boşver onu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı